ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Από την Περιφέρεια η στέγη του Γυμνασίου – Λυκείου ΤζερμιάδωνΗ Περιφέρεια Κρήτης θα υλοποιήσει το έργο της αποκατάστασης της στέγης του Γυμνασίου – Λυκείου Τζερμιάδων προκειμένου να αναβαθμιστούν οι υποδομές και η λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος στον ορεινό δήμο της Π.Ε. Λασιθίου.

Στο πλαίσιο αυτό υπογράφηκε προγραμματική σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Στρατάκης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Τζιράκης.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button