ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Θεσμική αναβάθμιση του γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα»

Την θεσμική αναβάθμιση του γηροκομείου «Παναγία η Γερόντισσα» (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Τζερμιάδων) σε ίδρυμα υπέγραψε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης στο πλαίσιο της συνάντησης του στο Δημαρχείο με τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου πανοσιολογιότατο Τίτο Ταμπακάκη.

Οι απαιτούμενες ενέργειες-διαδικασίες ολοκληρώθηκαν με την επίβλεψη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου κ.κ. Γερασίμου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στη συνάντηση Δήμαρχος και Πρωτοσύγκελος συζήτησαν όλα τα θέματα που αφορούν το Εκκλησιαστικό γηροκομείο οροπεδίου Λασιθίου στο Τζερμιάδων και μάλιστα ο Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε ότι ο Δήμος θα είναι σταθερά αρωγός στο έργο που επιτελείται στο γηροκομείο για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Επίσης, όπως αποφασίστηκε, θα εξεταστούν από κοινού οι δυνατότητες που υπάρχουν για την εξεύρεση χρηματοδότησης μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της τοπικής Μητρόπολης. Από την πλευρά του ο Πρωτοσύγκελος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη-συνεργασία προς όφελος των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού ενώ ο Γιάννης Στεφανάκης επεσήμανε ότι ο Δήμος θα είναι σταθερά αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεως. Στο τέλος της συνάντησης ο Πρωτοσύγκελος Τίτος Ταμπακάκης πρόσφερε στον Δήμαρχο μια εικόνα-αντίγραφο της Παναγίας της Καρδιώτισσας (Κεράς).

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button