ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Θέλω βόλτα με αερόστατο – Χρήσιμες πληροφορίες

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Μια βόλτα με αερόστατο, πάνω από τον κάμπο του Οροπεδίου Λασιθίου και με θέα τα Λασιθιώτικα Όρη, είναι το νέο στοίχημα της περιοχής, που είναι η πρώτη σε επίπεδο Κρήτης που τολμάει να πράξει κάτι τόσο διαφορετικό.

Η έκδοση άδειας από τον Δήμο Οροπεδίου επετεύχθη πριν από ένα μήνα και πλέον τρία αερόστατα, δυναμικής από 4-12 άτομα, πετούν στο Οροπέδιο. Το πρώτο με χωρητικότητα 4 ατόμων, το δεύτερο με χωρητικότητα 8 ατόμων και το τρίτο έως 12 άτομα.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η βόλτα με αερόστατο στο Οροπέδιο Λασιθίου διαρκεί περίπου μία ώρα και οι πτήσεις γίνονται είτε νωρίς το πρωί, είτε αργά το απόγευμα, λόγω των ανέμων. Το κόστος ανά άτομο είναι 190 ευρώ.

Ο Δήμος στοχεύει στην ανάδειξη του Οροπεδίου Λασιθίου, της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας του, αλλά και στην ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος. Η επιλογή να μπει το αερόστατο στην καθημερινότητα, φαντάζει μια διαφορετική προσέγγιση.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button