ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Θα γίνει εκσυγχρονισμός πυρασφάλειας στα σχολεία του ΔήμουΣτις επόμενες ημέρες και πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους αναμένεται η παράδοση-τοποθέτηση του νέου συστήματος πυρασφάλειας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και συγκεκριμένα πρόκειται να τεθούν σε λειτουργία:

  • Φωτισμός Ασφαλείας
  • Σύστημα Πυρανίχνευσης
  • Ανιχνευτής καπνού
  • Ανιχνευτής θερμότητας
  • Σύστημα Πυρόσβεσης Λεβητοστασίου
  • Πίνακας κατάσβεσης
  • Φορητά Πυροσβεστικά Μέσα και λοιπά Μέσα Ενεργητικής Πυροπροστασίας δέσμης.

Η χρηματοδότηση προέρχεται  από πόρους του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης αναφέρει σχετικά, ότι, «ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων πυρασφάλειας στο κτίριο που στεγάζεται το Γυμνάσιο και Λύκειο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου είναι  άκρως απαραίτητη και επείγουσα για την ασφάλεια των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών ευρύτερα των εργαζομένων σε αυτό. Μάλιστα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρονική επέκταση της αδειοδότησης του κτιρίου από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη συνέχιση της λειτουργίας τους».

Επίσης το επόμενο διάστημα θα παραδοθεί  το έργο  “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΖΕΡΜΙΑΔΟΥ”  , έργο  το οποίο  υλοποιείτε μετά από προγραμματική σύμβασή που σύναψε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου με τη Περιφέρεια Κρήτης με προϋπολογισμό 140.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση προήλθε από το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button