ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Θα αναβαθμιστούν οι σχολικές υποδομές

Η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης για την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών στο Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου συζητήθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια παρουσία του διευθυντή του δημοτικού σχολείου Οροπεδίου Μανόλη Ζερβάκη, της διευθύντριας του γυμνασίου Ελένης Βογιάκη και του εκπροσώπου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Μανόλη Παπαματθαιάκη, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ανέφερε ότι με το νέο έτος η Περιφέρεια θα εξετάσει το χρηματοδοτικό πλαίσιο προκειμένου να αναβαθμιστούν οι σχολικές υποδομές στο νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο στο δήμο (κατασκευή νέας στέγης στο γυμνάσιο-λύκειο, δημιουργία σχολικών αθλητικών χώρων κ.α.).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης και οι εκπρόσωποι της σχολικής κοινότητας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την στήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνει για την αναβάθμιση των  σχολικών μονάδων του Δήμου.

Κατασκευή γηπέδου

Στη σημερινή συνάντηση στη Περιφέρεια συμμετείχαν επίσης οι εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας «ΑΕΛ Δίας» και συγκεκριμένα τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας Γιάννης Σμυρνάκης και Γιάννης Βισκαδούρος οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την χρηματοδότηση της Περιφέρειας με το ποσό των 365.000 ευρώ για την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή «Κουδουμαλιά» Αβρακόντε.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Έργο που θα ξεκινήσει, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και προβλέπονται παρεμβάσεις όπως: νέος αγωνιστικός χώρος, αποδυτήρια, φωτισμός περίφραξη-διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου. Μάλιστα οι εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας, παρουσία του Δημάρχου, χάρισαν στον Περιφερειάρχη Κρήτης την φανέλα της ομάδας με τον νούμερο 10 που τιμητικά αναγράφει το επίθετο του Περιφερειάρχη.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button