ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Συνεχίζονται τα προβλήματα με την χιονόπτωσηΠροβλήματα προκαλεί η χιονόπτωση στα ορεινά του Οροπεδίου Λασιθίου.

Κλειστός παραμένει ο δρόμος από Οροπέδιο προς Βιάννο, καθώς εδώ και πέντε ημέρες τα μηχανήματα δε μπορούν να κάνουν διάνοιξη, με το χιόνι να φτάνει τα 4 μέτρα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι δεν παρακολουθούν μόνο κρατικά κανάλια στην τηλεόραση, ενώ υπάρχει πρόβλημα και της επικοινωνίες, και δεν εκπέμπουν σήμα δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας καθώς οι τεχνικοί δε μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή λόγω του χιονιού στην κορυφή Άγιο Πνεύμα στην Πλάτη, όπου βρίσκονται οι κεραίες.

Οπως είπε στο ekriti ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης γίνονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για να αποχιονοστούν τα σημεία εκπομπής κινητής τηλεφωνίας και τηλεόρασης από ιδιωτικά συνεργεία ενώ τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν και σήμερα Σάββατο τον αποχιονισμο στο δρόμο Οροπέδιο Λασιθίου – Βιαννος.

swell adv 2021

Αυτή την ώρα βρέχει σε όλο το Οροπέδιο και η πρόσβαση γίνεται χωρίς προβλήματα, ωστόσο απαιτείται η αυξημένη προσοχή των οδηγών.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button