ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Rapid test στους αλλοδαπούς εργάτες γηςΚαλούνται οι αλλοδαποί εργάτες γης να συμμετέχουν στους ΔΩΡΕΑΝ ελέγχους γενικού πληθυσμού, ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (RAPID TEST) που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021, από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στο Τζερμιάδων Λασιθίου.

Οι δειγματοληψίες, που θα πραγματοποιούνται ρινοφαρυγγικά, θα διεξάγονται από ώρα 10:00 π.μ. έως 2:00 μ.μ., στην αίθουσα ”Αντώνιος Βορεάδης” του Δημαρχείου (Τζερμιάδων).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους αλλά και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου, ώστε να τους σταλεί το αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζεται ιδιαίτερα ότι, όσοι αλλοδαποί εργάτες γης δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, μπορούν να αποκτήσουν προσωρινό ΑΜΚΑ (και για εμβολιασμό) αφού πρώτα επισκεφθούν το ΚΕΠ που βρίσκεται στον ίδιο χώρο (γραφείο ΚΕΠ-Δημαρχείο) και παρακαλούνται οι παραγωγοί που απασχολούν αλλοδαπούς εργάτες γης καθώς και οι ιδιοκτήτες οικιών όπου φιλοξενούνται, να τους ενημερώσουν σχετικά.

swell adv 2021

Ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τα μέτρα προστασίας έχουν ήδη διανεμηθεί, ενώ τονίζεται ότι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ όλων είναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ εξαιτίας της έξαρσης της πανδημίας που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου, την Περιφέρεια Κρήτης, τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, με τη συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου.


Σχετικά άρθρα

Back to top button