ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Παραδόθηκαν οι φερόμενοι ως δράστες για το επεισόδιο με τους μετανάστες

Στις Αστυνομικές Αρχές του Λασιθίου παραδόθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (23/08) οι φερόμενοι ως δράστες της άγριας ρατσιστικής επίθεσης που είχε γίνει σε βάρος ατόμων από Πακιστάν, στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν ταυτοποιηθεί λίγα 24ωρα μετά την επίθεση, παραδόθηκαν σε υπηρεσία του Αγίου Νικολάου και αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια της Νεάπολης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Υπενθυμίζεται ότι, σε βάρος τους είχαν εκδοθεί αρχικά εντάλματα σύλληψης τα οποία όμως στη συνέχεια ακυρώθηκαν για να εκδοθούν άλλα στη συνέχεια.

Οι νεαροί άνδρες της επίθεσης που είχε προκαλέσει την οργή της τοπικής κοινωνίας, είχαν εισβάλλει στα σπίτια των θυμάτων γρονθοκοπώντας τους αλύπητα και ληστεύοντας τους.

swell adv 2021

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποίησαν διαδοχικά επιθέσεις σε δύο σπίτια στο Οροπέδιο Λασιθίου, όπου διέμεναν οι εργάτες, ξυλοκοπώντας τους και αφαιρώντας από το πρώτο σπίτι 300 ευρώ και από το δεύτερο 60 ευρώ.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Οι καταθέσεις των θυμάτων προκαλούν σοκ καθώς περιγράφονται πρωτοφανή γεγονότα που συνέθεσαν το σκηνικό της επίθεσης. Χαρακτηριστική είναι η κατάθεση ενός εκ των θυμάτων, σύμφωνα με την οποία το θύμα έτρεξε να κλειστεί στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού προκειμένου να γλιτώσει από την μανία των δραστών ενώ ένας άλλος πήδηξε από το παράθυρο με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι.


Σχετικά άρθρα

Back to top button