ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ορκίστηκε η νέα δημοτική αρχή – δημοτικό συμβούλιο

Ενώπιον του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμου, αρχών, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, φορέων, παραγωγικών τάξεων και πολιτών πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του επανεκλεγμένου Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των προέδρων και των συμβούλων των τοπικών κοινοτήτων.

Η ορκωμοσία έγινε  αμέσως μετά το πέρας της θείας λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη (του Καμπίτη), στον προαύλιο χώρο σε μια σεμνή τελετή υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κκ Γεράσιμου. Ο Δήμαρχος οι 15 Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και οι 19 τοπικοί σύμβουλοι ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο ενώ οι δυο (της αντιπολίτευσης) με πολιτικό.

brands heaven2021

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, αμέσως μετά την ορκωμοσία του ευχαριστώντας για την παρουσία τους τον Ιεράρχη-τους εκπροσώπους της Εκκλησίας, τον Ευρωβουλευτή, τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, των φορέων αλλά και τους πολίτες ανέφερε, ότι, «Ο Άγιος Ιωάννης ο Καμπίτης είναι το πνευματικό και φυσικό μας κέντρο. Είναι σημείο αναφοράς και η επιλογή του ιερού χώρου σηματοδοτεί την ενότητα του Λασιθίου, ως Δήμο.

Το Λασίθι είναι ένα και τα 16 χωριά είναι οι  γειτονιές του. Στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο που μόλις ξεκινάει, δημοτική αρχή και δημοτικό συμβούλιο θα εργαστούμε από κοινού για την πρόοδο, την ανάπτυξη του τόπου συνολικά, χωρίς τοπικιστικούς αποκλεισμούς, προς όφελος της κοινωνίας των πολιτών. Ο  αγώνας δεν είναι εύκολος, όμως η νέα Δημοτική Αρχή θα αφιερώσει όλες τις δυνάμεις της προς το σκοπό αυτό και είμαστε σίγουροι ότι, με την βοήθεια και συνέργεια των ίδιων των πολιτών το αποτέλεσμα θα είναι θετικό διασφαλίζοντας καλύτερο παρόν και μέλλον ειδικότερα στους νέους ανθρώπους».

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button