ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ολοκληρώνεται η αναμόρφωση των παιδικών χαρώνΣτο τελικό στάδιο υλοποίησης βρίσκεται το έργο αναμόρφωσης-αποκατάστασης των παιδικών χαρών από τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.

Μάλιστα στις παιδικές χαρές τοποθετούνται νέα παιχνίδια και όργανα που τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας για την χρήση τους από τα παιδιά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το έργο «Συντηρήσεις και προμήθεια εξοπλισμού για παιδικές χαρές του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου» χρηματοδοτείται με 294.077,16€, εκ των οποίων 201.994,76€ από το πρόγραμμα Φιλόδημος και 92.082,4€ από τον Δήμο Οροπεδίου.

Συγκεκριμένα είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται οι εργασίες στις παιδικές χαρές: πρώην δημοτικό σχολείο Λαγού, παιδική χαρά Τζερμιάδων, πρώην δημοτικό σχολείο Μαρμακέτων, πρώην δημοτικό σχολείο Μέσα Λασιθίου, πρώην δημοτικό σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου, παιδικός σταθμός Αγίου Γεωργίου (2), δημοτικό σχολείο Αγίου Γεωργίου, πρώην δημοτικό σχολείο Ψυχρού, πρώην δημοτικό σχολείο Πλάτης, παιδική χαρά κοινότητας Κάτω Μετοχίου.

swell adv 2021

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Στρατάκη σε επισκέψεις που έκαναν στις παιδικές χαρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πορεία των εργασιών και για το άριστο αποτέλεσμα. Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης δήλωσε «ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών το επόμενο διάστημα θα αποδώσουμε προς χρήση όλες τις παιδικές χαρές του δήμου, πιστοποιημένες και ασφαλείς όπως προβλέπει η νομοθεσία, με σύγχρονα παιχνίδια, σε ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους. Επίσης ολοκληρώνεται από τις υπηρεσίες του Δήμου, η μελέτη για την χρηματοδότηση άλλων 4 παιδικών χαρών, που αφορούν στα πρώην δημοτικά σχολεία Αβρακόντε, Καμινακίου, Μαγουλάς, και Τζερμιάδου».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

oropedio paidiki

oropedio paidiki


Σχετικά άρθρα

Back to top button