ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ο δήμος θα ευχηθεί τηλεφωνικά σε όλους τους δημότες του

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία μεσούσης της επιδημίας του νέου κορωνοϊού προχωρά ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, θέλησε αυτό το Πάσχα , οι κάτοικοι του Οροπεδίου Λασιθίου να αισθανθούν τη χαρά, την ασφάλεια ,και τη ‘’ζεστασιά’’ των ημερών, και να μην υπερισχύσει ούτε στιγμή το αρνητικό συναίσθημα, που δυστυχώς έχει ‘’εγκλωβίσει’’ κάθε άνθρωπο. Έτσι, ο Δήμος θα τηλεφωνήσει σε κάθε σπίτι ,για να μεταφέρει και να μοιράσει ζεστές ευχές σε κάθε πολίτη ξεχωριστά.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Την Κυριακή του Πάσχα, λοιπόν,  η Λασιθιώτισσα και ο Λασιθιώτης θα δεχτούν ένα τηλεφώνημα ‘’αναστάσιμο’’.  Ένα τηλεφώνημα γεμάτο αισιοδοξία. Ένα τηλεφώνημα…που θα δώσει σε κάθε ακουστικό ελπίδα και αγάπη!

Μείνετε σπίτι ΟΛΟΙ και μην ξεχάσετε: όταν  σας πάρουν τηλέφωνο, θέλουμε να απαντήσετε ,είναι ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και είναι εδώ για όλους τους πολίτες του!

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button