Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου | Ο Δήμος ενισχύει την τηλεκπαίδευση των μαθητών με την...

Οροπέδιο Λασιθίου | Ο Δήμος ενισχύει την τηλεκπαίδευση των μαθητών με την διάθεση 90 τάμπλετ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ενενήντα ηλεκτρονικά τάμπλετ προσέφερε ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στις σχολικές μονάδες του δήμου και συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο, το δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο, ενισχύοντας έτσι την τηλεκπαίδευση που αποτελεί βασικό «εργαλείο» μάθησης για τους μαθητές τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του covid-19.

Ήδη  55 τάμπλετ παραδόθηκαν από τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Δημήτρη Τζιράκη, στον διευθυντή του δημοτικού σχολείου Αγίου Γεωργίου Μανόλη Ζερβάκη ο οποίος και ευχαρίστησε την δημοτική αρχή για την πρωτοβουλία που υλοποίησε ενισχύοντας με τις ηλεκτρονικές ταμπλέτες τους μαθητές και τις μαθήτριες προκειμένου η τηλεκπαίδευση να πραγματοποιείται αρτιότερα.

mechanical adv 2021

Τα τάμπλετ που αγοράστηκαν με χρηματοδότηση του Δήμου, είναι τελευταίας τεχνολογίας, έχουν οθόνη 10 ιντσών, μνήμη 2 ram, 32 GB αποθηκευτικό χώρο WiFi ips και διπλή κάμερα για τις ανάγκες τηλεκπαίδευσης των μαθητών, τηρώντας τις σχετικές εκπαιδευτικές προδιαγραφές.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble