Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Ο δήμαρχος επιβράβευσε τους διασώστες του ΕΚΑΒ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ο δήμαρχος επιβράβευσε τους διασώστες του ΕΚΑΒ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μπορεί οι έντονοι ρυθμοί ζωής της σύγχρονης κοινωνίας να μην έχουν αφήσει περιθώρια για ζεστή επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και να έχει εκλείψει η ανθρωπιά σε πολλά επίπεδα, στο Οροπέδιο Λασιθίου ,όμως, μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε πως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά , το ‘’ζεστό’’ χαμόγελο προς τον συνάνθρωπο, δεν έχουν χαθεί!

Αυτό μας απέδειξαν πριν από μερικές ημέρες δύο διασώστες (Γιώργος Τσαμάνδουρας – Προϊστάμενος και Γιώργος Φανουργιάκης –Πλήρωμα και Δημοτικός Σύμβουλος) του ΕΚΑΒ Οροπεδίου Λασιθίου ,που ,αν και βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας και εκτός βάρδιας , έσπευσαν να δώσουν τη βοήθειά τους σε έναν συνάνθρωπό μας που έπειτα από ατύχημα βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από το τρακτέρ του.

mechanical adv 2021

Οι διασώστες έλαβαν κλήση στο προσωπικό τους τηλέφωνο ( σε αυτόν τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας…), και  χωρίς να σκεφτούν στιγμή ότι είναι εκτός υπηρεσίας, πήραν το ασθενοφόρο ,πήγαν στο σημείο του ατυχήματος, και έτσι σήμερα ο 41χρονος συμπολίτης μας είναι ζωντανός!

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης , κάλεσε τους δύο διασώστες στο Δημαρχείο, ώστε να τους επιβραβεύσει και να τους συγχαρεί για το ήθος, την τόλμη και την αλληλεγγύη που επέδειξαν ,αλλά και να τους ευχαριστήσει προσωπικά που υπό αρκετά δύσκολες συνθήκες, είναι στο καθήκον τους και προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους. Ο Δήμαρχος φρόντισε και εξασφάλισε άμεσα απαραίτητο ιατρικό υλικό (μάσκες με ειδικό φίλτρο, ειδικά γυαλιά,  ειδικά ιατρικά γάντια, και 2 ειδικές στολές διότι είναι σε έλλειψη) για να τους εξοπλίσει και θωρακίσει από τον κορωνοϊό.

Ο τομέας ΕΚΑΒ Οροπεδίου Λασιθίου ταλαιπωρείται δυστυχώς από έλλειψη προσωπικού και μέσων ατομικής προστασίας, ενώ αρκετές φορές ,όπως δυστυχώς και εκείνη τη μέρα του ατυχήματος, μένει χωρίς βάρδια! Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια στελέχωσής του,έχει κινήσει διαδικασίες ενημέρωσης των αρμοδίων περί του προβλήματος, και με αφορμή το εν λόγω συμβάν, που απέδειξε ξεκάθαρα πως, αν δεν υπήρχε φιλότιμο, ένας συνάνθρωπός μας θα έχανε τη ζωή του.

Το θέμα απασχόλησε και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 19-3-2020 ,και απαιτούμε για ακόμη μια φορά από την Πολιτεία να δώσει πια τέλος στην υποστελέχωση και να ενισχύσει με προσωπικό και μέσα ατομικής προστασίας τις  νευραλγικές δομές Υγείας του Δήμου μας (τομέας ΕΚΑΒ & Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου).

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble