Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Νέος θάλαμος στο κέντρο υγείας για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

Οροπέδιο Λασιθίου: Νέος θάλαμος στο κέντρο υγείας για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης επέδειξε αντανακλαστικά και εφάρμοσε αυστηρά μέτρα, έλαβε αποφάσεις, προέβη σε απολυμάνσεις.

Σήμερα, προχωρά σε ένα ακόμη σημαντικό βήμα, βήμα που θα ενισχύσει την προσπάθεια προάσπισης της υγείας από τον κορωνοϊό: την προμήθεια ειδικά διαμορφωμένου θαλάμου και την παραχώρησή του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ώστε να αποτελέσει τον χώρο υποδοχής πιθανών κρουσμάτων και κατ’ επέκτασιν να διασφαλιστεί η υγεία του προσωπικού.

mechanical adv 2021

Με δαπάνη του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου,  από σήμερα το Κέντρο Υγείας Οροπεδίου Λασιθίου εξοπλίστηκε με έναν επί πλέον χώρο-στήθηκε μπροστά από το Κέντρο Υγείας- που ήδη είναι διαμορφωμένος και σχεδιασμένος (κλιματιστικό , ηλεκτρική εγκατάσταση, αντιμικροβιακό πάτωμα) να υποδέχεται κρούσματα κορωνοϊού στην περιοχή, ώστε αυτά να μην χρειαστεί να εισέρχονται στον χώρο του Κέντρου Υγείας.

apostolakis adv 2

Ο θάλαμος ανήλθε στο ποσό των 5.800 ευρώ συν το ΦΠΑ, και επιβάρυνε τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.

Η δήλωση του Δημάρχου για την αγορά του ειδικού θαλάμου:

‘’Ο Δήμος μας ,και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος του Οροπεδίου Λασιθίου, διαβεβαιώνω ότι είμαστε και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε στο πλευρό του Κέντρου Υγείας, στηρίζοντας με κάθε τρόπο και παρέχοντας οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει και διευκολύνει τις ιατρικές υπηρεσίες προς τον πολίτη μας. Σε μια υγειονομική κρίση όπως αυτή που όλος ο πλανήτης βιώνει, δεν επιτρέπεται να κλείσουμε τα αφτιά μας, δεν έχουμε περιθώριο να κλείσουμε τα μάτια μας.  Θα βγούμε νικητές ΟΛΟΙ ’’.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble