ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ο πατέρας των ανήλικων κοριτσιών μιλάει στο CNA News για την περιπέτειά τους

Πριν λίγες ημέρες έγινε η δίκη του αλλοδαπού από το Πακιστάν για την παρενόχληση δύο ανήλικων κοριτσιών 14 και 17 χρονών στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Οροπέδιο Λασιθίου με 18 μήνες φυλάκιση και απέλαση από την χώρα.

Ο αλλοδαπός για να σας θυμήσουμε την υπόθεση, είχε φτάσει έξω από το σπίτι των δύο ανήλικων κοριτσιών και αυνανιζόταν με αποτέλεσμα τα δύο ανήλικα κορίτσια να καλέσουν τον πατέρα τους ο οποίος εκείνη την ώρα εργαζόταν.

Όταν έφτασε ο πατέρας πίσω στην οικία του αντίκρισε αυτό το ντροπιαστικό θέαμα.

Ο πατέρας τον κοριτσιών ακινητοποίησε το αλλοδαπό και κάλεσε άμεσα την αστυνομία όπου και συνελλήφθη.Το CNA News εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις από τον πατέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών ο οποίος είπε τα εξής:

«Η αστυνομία και οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν πολύ καλά την δουλειά τους και ο αλλοδάπος πήρε αυτό που του άξιζε, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι στην περιοχή μας υπάρχουν αρκετοί αλλοδαποί κυρίως από το Πακιστάν χωρίς χαρτιά, οι αρμόδιοι γνωρίζουν γι’ αυτούς αλλά τους έχουν και κυκλοφορούν ελεύθερους και δεν κάνουν τίποτα σχετικά με την σύλληψη τους.

Μετά την δύση του ηλίου λέω στα παιδιά μου να μην κυκλοφορούν γιατί είναι πάρα πολύ επικίνδυνα λόγο των αλλοδαπών.

Τι να κάνουμε(;) φοβόμαστε να ζήσουμε στο ίδιο μας στο σπίτι. Φοβόμαστε για τις ζωές μας αλλά και των παιδιών μας. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για αυτό το θέμα.

Λόγω της δουλειάς μου λείπω από το σπίτι το βράδυ και τα παιδιά μου μένουν μόνα τους.

Συνεχώς είμαι με το τηλέφωνο στο χέρι γιατί μετά από αυτό το περιστατικό, τα παιδιά μου με τον παραμικρό θόρυβο φοβούνται.

Είμαστε μέσα στο άγχος και μέσα στην αγανάκτηση για την συνέχεια.»

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close