ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πέτρας & Χερρονήσου

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Υπεγράφη το Σύμφωνο Συνεργασίας (μνημόνιο) μεταξύ του Δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννη Στεφανάκη και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γερασίμου για την στήριξη του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ», στο Τζερμιάδων.

Στην εκδήλωση υπογραφής του Μνημονίου Συνεργασίας στις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου, παρόντες ήταν επίσης: ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Νέας Ζηλανδίας και Έξαρχος Ωκεανίας κ. Μύρων (Κτιστάκης), ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου Αρχιμανδρίτης Τίτος Ταμπακάκης, ο Διευθυντής Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Χρύσανθος Πλευράκης, καθώς επίσης όλοι οι εργαζόμενοι του Γηροκομείου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Γεράσιμος ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Γιάννη Στεφανάκη για την ουσιαστική συμβολή και έμπρακτη στήριξη στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα για τις εργασίες που εκτελούνται ήδη στο Γηροκομείο και για το προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος τα τελευταία χρόνια. «Με τον κ. Δήμαρχο, τον οποίο ευχαριστούμε δημόσια, έχουμε μία εξαίρετη συνεργασία προς όφελος των φιλοξενουμένων του Γηροκομείου και ευρύτερα της κοινωνίας του Λασιθίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεράσιμος.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Στεφανάκης από την πλευρά του δήλωσε: «Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ» στο Τζερμιάδων φιλοξενεί τους Λασιθιώτες συμπολίτες μας της 3ης ηλικίας και είμαστε εδώ και το στηρίζουμε έμπρακτα με όλες μας τις δυνάμεις. Το Μνημόνιο Συνεργασίας επισφραγίζει αυτή ακριβώς την βούλησή μας να συνεχίζει να λειτουργεί και να προσφέρει στην τοπική κοινωνία του Οροπεδίου Λασιθίου. Οι εργασίες αποκατάστασης είναι ήδη σε εξέλιξη από τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο Δήμος διαθέτει προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων για την λειτουργία του Γηροκομείου από την αρχή της πανδημίας.  Με την υπογραφή του Μνημονίου θα προσληφθεί άμεσα και ιατρός με  δαπάνες του Δήμου. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πέτρας και Χερρονήσου κ. Γεράσιμο για τον διαρκή αγώνα που δίδει καθημερινά ώστε το Γηροκομείο μας να λειτουργεί απρόσκοπτα, αντιμετωπίζοντας κάθε είδους δυσκολία που προκύπτει. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο προνοιακό αυτό έργο της Εκκλησίας προσφέροντας με συμψυχισμό  και ενότητα τις υπηρεσίες μας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη προστασίας και αγάπης.»

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button