ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Επιβεβαιώθηκαν 3 νέα κρούσματα στο δημαρχείο

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ανακοινώνει απόψε τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα σε προσωπικό της δομής, ‘’Βοήθεια στο σπίτι’’.

Τα κρούσματα κρίνονται ασυμπτωματικά και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ έπειτα από διενέργεια ειδικών μοριακών τεστ, το υπόλοιπο προσωπικό της δομής καθώς και οι συνεργάτες τους διαπιστώθηκαν όλοι αρνητικοί. Παρόλο που το προσωπικό εφαρμόζει πιστά και απαρέγκλιτα τα πρωτόκολλα προστασίας, έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ιχνηλάτησης επαφών και προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού, και στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνονται τα εξής:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

  • Άμεσα απολυμάνθηκαν σήμερα οι χώροι σε όλο το Δημαρχείο καθώς και τα οχήματα του Δήμου, ενώ ακολουθούν προληπτικά και άλλες απολυμάνσεις τις επόμενες μέρες.
  • Για αύριο, Τετάρτη 26 Μαΐου 2021, το δημοτικό κατάστημα Τζερμιάδων θα παραμείνει καθ’ όλη τη μέρα κλειστό για το κοινό.
  • Επίσης, για προληπτικούς λόγους, αύριο Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 από τις 09.00 το πρωί έχει προγραμματιστεί για όλο το προσωπικό που εργάζεται εντός του δημαρχείου καθώς επίσης και για τους οδηγούς οχημάτων-χειριστές μηχανημάτων κ.λπ. , διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης του αντιγόνου του κορωνοϊού (Rapid test).
  • Έχουν ήδη δρομολογηθεί όλες οι σχετικές διαδικασίες, και εφαρμόζονται τα σχετικά πρωτόκολλα ιχνηλάτησης για την προστασία της δημόσιας υγείας, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, ενώ τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε διενέργεια μαζικών ελέγχων στην περιοχή.

Εφιστούμε την προσοχή στην πιστή εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button