ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Η επίσκεψη των αντιδημάρχων στο γενικό λύκειοΕπίσκεψη στο Γενικό Λύκειο Οροπεδίου Λασιθίου, στο Τζερμιάδων ,πραγματοποίησαν  ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, κος. Τζιράκης Δημήτρης, και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Ποιότητας Ζωής, κος. Βαγγέλης Σιγανός, με τη συμπλήρωση της πρώτης εβδομάδας επανόδου μετά από την καραντίνα στα σχολικά έδρανα.

Τους Αντιδημάρχους υποδέχθηκαν οι Διευθυντές της σχολικής μονάδας, η Γυμνασιάρχης, Φυσικός, κα. Βογιάκη Ελένη, και ο Λυκειάρχης, Μαθηματικός, κος. Κρασανάκης Γιώργος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι Αντιδήμαρχοι συνομίλησαν με τους Διευθυντές και ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες επιστροφής των μαθητών, για τον νέο τρόπο λειτουργίας της σχολικής μονάδας, αλλά και για την επάρκεια σε υλικά προφύλαξης της Υγείας των μαθητών και του προσωπικού (αντισηπτικά, μάσκες κ.ά.).Επίσης, αντικείμενο της επίσκεψης ήταν και η ενημέρωση για τυχόν κωλύματα σχετικά με την ετοιμότητα της σχολικής μονάδας να υποδεχθεί από Δευτέρα και τις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου, και τονίστηκε πως, ό,τι κι αν προκύψει σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου είναι στο πλάι τους.

Παράλληλα, δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά της Γ’ Λυκείου, που σε έναν μήνα από τώρα θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές. Το μήνυμα από τη Δημοτική Αρχή ήταν να παραμείνουν όλες και όλοι προσηλωμένοι στον στόχο τους, να μην αναστατωθούν από τις συνθήκες κρίσης που έχουν ανακύψει ,να τηρούν τους κανόνες που όλοι εφαρμόζουμε, και πως σε ό,τι χρειαστούν σε αυτή τη ‘’μάχη’’ , ο Δήμος είναι στο πλευρό τους για την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button