Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Επιλύεται το θέμα της σύνδεσης με Κράσι και Μάλια

Οροπέδιο Λασιθίου: Επιλύεται το θέμα της σύνδεσης με Κράσι και Μάλια

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κο. Σταύρο Αρναουτάκη, είχε ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης, στα γραφεία της Περιφέρειας, στο Ηράκλειο Kρήτης, και επί τάπητος τέθηκαν νευραλγικά και χρόνια θέματα που αφορούν το Οροπέδιο Λασιθίου.

Στη συνάντηση  συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κος. Νίκος Συριγωνάκης , η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για τον Εθελοντισμό ,κα. Γωγώ Μηλάκη, ο Αντιδήμαρχος  Υποδομών & Ανάπτυξης του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, κος. Γιώργος Στρατάκης,  καθώς κι ο συνεργάτης του Δήμου  Οροπεδίου Λασιθίου, Λογιστής, κος. Μανώλης Χρονάκης .

mechanical adv 2021

Σκοπός  της συνάντησης  ήταν η  δρομολόγηση έργων, με προεξάρχουσα την πρόσβαση από και προς το Οροπέδιο Λασιθίου και συγκεκριμένα  το τμήμα  του δρόμου Κράσι  –  Οροπέδιο Λασιθίου αλλά και τον κόμβο Μαλίων ,ένα ζήτημα νευραλγικό για την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και για την προσέλκυση  επισκεπτών, που πια δρομολογείται και οδεύει για πρώτη φορά στην επίλυσή του με στρατηγική μελέτη και σχεδιασμό .

apostolakis adv 2

Ακόμη, στο τραπέζι της σύσκεψης ετέθη και η οδική σύνδεση του Αεροδρομίου Καστελλίου με το Οροπέδιο Λασιθίου, μέσω της επαρχιακής οδού Καστελλίου -Κασταμονίστας -Τσούλη Μνήμα  – γέφυρας  Χώνου Κάτω Μετοχίου ,ενώ συζητήθηκε και η ολοκλήρωση έργων οδοποιίας εντός του Οροπεδίου Λασιθίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπήρξε  ενημέρωση του κ. Σταύρου Αρναουτάκη από τον Δήμαρχο  σχετικά  με την υποβολή προτάσεων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου σε διάφορα  χρηματοδοτούμενα προγράμματα. Οι προτάσεις αυτές σχετίζονται με τα βιοαπόβλητα , με τη διαχείριση των λυμάτων, με την  Πλατεία Ευρώπης στους πρόποδες του Σπηλαίου γέννησης του Δία, με το κτήριο του πρώην ΤΕΕ Αγ. Γεωργίου, με τα Ορειβατικά Μονοπάτια , τα σχολεία, με κτήρια που χρήζουν ενεργειακής αναβάθμισης, με την ψηφιακή προβολή κ.ά.

Ο κ. Στεφανάκης υπογράμμισε την αδυναμία, ιδιαίτερα  των  μικρών και ορεινών Δήμων, να υλοποιούν μεγάλα έργα εξαιτίας της υποστελέχωσης των υπηρεσιών από εξειδικευμένο προσωπικό .Έτσι, διερευνήθηκαν λύσεις για την απασχόληση  νέων επιστημόνων αλλά και στελεχών, που προέρχονται και είναι μόνιμοι κάτοικοι Οροπεδίου Λασιθίου, σε μια προσπάθεια της τωρινής Δημοτικής Αρχής να μείνει ο κόσμος στον τόπο καταγωγής του, ειδικότερα σε μια περίοδο που πολλοί αναζητούν τη φυγή για εργασιακούς λόγους .

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble