Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Ενημέρωση πληγέντων παραγωγών για τις ζημιές από την πλημμύρα

Οροπέδιο Λασιθίου: Ενημέρωση πληγέντων παραγωγών για τις ζημιές από την πλημμύρα

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου καλεί τους πληγέντες παραγωγούς να προχωρήσουν στις αναγγελίες ζημιάς από ΠΛΗΜΜΥΡΑ που έγιναν το διάστημα από 6 έως 11 Νοεμβρίου 2020 και να συμπληρώσουν τις σχετικές αιτήσεις ζημιάς παραγωγών.

Βάσει της ενημέρωσης του ΕΛΓΑ, το πάγιο κεφάλαιο (εγκαταστάσεις κ.τ.λ) και τα αποθηκευμένα προϊόντα, πρέπει υποχρεωτικά να έχουν υποβάλει αρχική αίτηση ζημιάς, προκειμένου να ενταχθούν σε πρόγραμμα ΚΟΕ.

mechanical adv 2021

Επίσης οι παραγωγοί που θα υποβάλουν Αίτηση Ζημίας Παγίου Κεφαλαίου, ενημερώνονται από τον ΕΛΓΑ ότι ενισχύσεις καταβάλλονται μόνο στις γεωκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που τηρούν τις προβλεπόμενες από την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία διατάξεις περί νόμιμης λειτουργίας και έχουν ασφαλίσει κύρια στοιχεία της γεωργικής τους εκμετάλλευσης σε Ασφαλιστικό Φορέα για τουλάχιστον ένα από τους στατιστικά συχνότερους κλιματικά κινδύνους. Ειδικότερα για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις απαιτείται η κατοχή Άδειας Εγκατάστασης κατά την αποκατάσταση της ζημιάς.

apostolakis adv 2

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης ευχαριστεί δημόσια τον Πρόεδρο και τα στελέχη του ΕΛΓΑ που μετά από σχετική ενημέρωση που τους έκανε για την έκταση των καταστροφών στον πρωτογενή τομέα από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες το παραπάνω χρονικό διάστημα, ανταποκρίθηκαν άμεσα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των αποζημιώσεων στους δικαιούχους.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble