Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Εγινε και δεύτερη απολύμανση για την πανδημία

Οροπέδιο Λασιθίου: Εγινε και δεύτερη απολύμανση για την πανδημία

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, αντιλαμβανόμενος την επιτακτική ανάγκη προάσπισης της υγείας όλων από τον COVID-19, προέβη και σε δεύτερη απολύμανση.

Τις προηγούμενες ημέρες, ειδικό συνεργείο απολύμανε και πάλι τόσο τα οχήματα του Δήμου όσο και τον χώρου του Δημαρχείου, το πρώην δημοτικό σχολείο Μαρμακέτων, καθώς και τα γραφεία της Αναπτυξιακής. Επίσης, απολυμάνθηκαν το Κέντρο Υγείας, το Γηροκομείο, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο, ο χώρος του ΕΚΑΒ, ο Αστυνομικός Σταθμός ,αλλά και άλλα δημόσια κτήρια.

mechanical adv 2021

Στο πλαίσιο αυτό, το συνεργείο απολυμάνσεων  προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση δωρεάν απολύμανσης της Πλατείας ΕΥΡΩΠΗΣ, στους πρόποδες του ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ, του μυθολογικού σπηλαίου του Δία. Η επιδεικτική απολύμανση της πλατείας από το συνεργείο του κ.Μπαρμπούνη, έγινε με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένου μη επανδρωμένου αεροσκάφους (τύπου Drone) πανομοιότυπο με αυτό που χρησιμοποιείται στην Κίνα για την απολύμανση δρόμων, πλατειών κ.λπ.

apostolakis adv 2

Η απολύμανση ,όπως έχει αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή, θα διενεργείται μετά από το πέρας συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος από την τελευταία ,κάθε φορά, απολύμανση (βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας), με γνώμονα  την ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού. Σε όλες τις απολυμάνσεις  χρησιμοποιούνται ειδικές απολυμαντικές ουσίες με πιστοποίηση κατά του κορωνοϊού COVID-19.

Σε αυτόν τον αγώνα κατά της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει τον πλανήτη μας, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στέκεται όρθιος, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ,και διαβεβαιώνει πως όλοι ΜΑΖΙ θα βγούμε νικητές, εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble