ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Εγινε και δεύτερη απολύμανση για την πανδημίαΟ Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, αντιλαμβανόμενος την επιτακτική ανάγκη προάσπισης της υγείας όλων από τον COVID-19, προέβη και σε δεύτερη απολύμανση.

Τις προηγούμενες ημέρες, ειδικό συνεργείο απολύμανε και πάλι τόσο τα οχήματα του Δήμου όσο και τον χώρου του Δημαρχείου, το πρώην δημοτικό σχολείο Μαρμακέτων, καθώς και τα γραφεία της Αναπτυξιακής. Επίσης, απολυμάνθηκαν το Κέντρο Υγείας, το Γηροκομείο, το Πυροσβεστικό κλιμάκιο, ο χώρος του ΕΚΑΒ, ο Αστυνομικός Σταθμός ,αλλά και άλλα δημόσια κτήρια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο πλαίσιο αυτό, το συνεργείο απολυμάνσεων  προχώρησε σε μία συμβολική κίνηση δωρεάν απολύμανσης της Πλατείας ΕΥΡΩΠΗΣ, στους πρόποδες του ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ, του μυθολογικού σπηλαίου του Δία. Η επιδεικτική απολύμανση της πλατείας από το συνεργείο του κ.Μπαρμπούνη, έγινε με τη χρήση ειδικά διαμορφωμένου μη επανδρωμένου αεροσκάφους (τύπου Drone) πανομοιότυπο με αυτό που χρησιμοποιείται στην Κίνα για την απολύμανση δρόμων, πλατειών κ.λπ.

Η απολύμανση ,όπως έχει αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή, θα διενεργείται μετά από το πέρας συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος από την τελευταία ,κάθε φορά, απολύμανση (βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας), με γνώμονα  την ασφάλεια του προσωπικού και του κοινού. Σε όλες τις απολυμάνσεις  χρησιμοποιούνται ειδικές απολυμαντικές ουσίες με πιστοποίηση κατά του κορωνοϊού COVID-19.

swell adv 2021

Σε αυτόν τον αγώνα κατά της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει τον πλανήτη μας, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου στέκεται όρθιος, λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα ,και διαβεβαιώνει πως όλοι ΜΑΖΙ θα βγούμε νικητές, εφαρμόζοντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button