ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Αποκτήθηκε νέο λεωφορείοΟ Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, με χαρά ανακοινώνει την άφιξη του νέου του λεωφορείου, που σε λίγες μέρες θα τεθεί και επίσημα στη διάθεση των Λασιθιωτών.

Το Οροπέδιο Λασιθίου έχει στη διάθεσή του μετά από είκοσι χρόνια ένα νέο, σύγχρονο, και πλήρως λειτουργικό λεωφορείο, που καθημερινά, δύο φορές την ημέρα, θα εκτελεί δρομολόγια σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, εξυπηρετώντας εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα αντίτιμο τους πολίτες του Οροπεδίου Λασιθίου.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το κόστος του νέου οχήματος ανήλθε στις 118.000 ευρώ περίπου, και προήλθε από ιδία χρηματοδότηση του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, Γιάννης Στεφανάκης ανέφερε σχετικά: «Το Οροπέδιο Λασιθίου, μπορεί από σήμερα να κινείται ξανά με απόλυτη ασφάλεια στους δρόμους. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα παραλάβαμε το καινούργιο λεωφορείο μας που αμέσως μετά από την ταξινόμησή του θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών για τη μεταφορά στα σημεία εξυπηρέτησής τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ως Δημοτική Αρχή προχωρήσαμε στην αντικατάσταση του παλαιού λεωφορείου, που, δυστυχώς, λόγω παλαιότητας (20 και πλέον έτη), αδυνατούσε να ανταποκριθεί επάξια και με ασφάλεια στην εξυπηρέτηση του κοινού’».

swell adv 2021

Από το γραφείο τύπου

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button