ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμούΟ Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, προτάσσοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων προς τους πολίτες, έχει δρομολογήσει σειρά ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ,υπεύθυνος στον τομέα φωτισμού, κ. Γιώργος Φανουργιάκης, έχει αναλάβει το σημαντικό έργο καταγραφής και αποκατάστασης φθορών και ελλείψεων στο ηλεκτρικό δίκτυο, είτε εντός των οικισμών είτε στο περιφερειακό τμήμα της περιοχής ,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον συνεργάτη του Δήμου, ώστε άμεσα να αποκαθίστανται οι βλάβες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα ,έχουν προχωρήσει ,και συνεχίζουν  να εκτελούνται, σε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, είτε αντικαθιστώντας είτε επιδιορθώνοντας φθαρμένο ηλεκτρολογικό υλικό ανά οικισμό, ενώ έχουν ήδη υποβληθεί δεκάδες αιτήματα προς τη ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών που αφορούν τα καλώδια του οδοφωτισμού.

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των Λασιθιωτών ,μεριμνώντας για την ενίσχυση του Δήμου με προσωπικό, ώστε να εξασφαλίζεται διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button