Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού

Οροπέδιο Λασιθίου: Αποκατάσταση του δημοτικού φωτισμού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, προτάσσοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων προς τους πολίτες, έχει δρομολογήσει σειρά ενεργειών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος ,υπεύθυνος στον τομέα φωτισμού, κ. Γιώργος Φανουργιάκης, έχει αναλάβει το σημαντικό έργο καταγραφής και αποκατάστασης φθορών και ελλείψεων στο ηλεκτρικό δίκτυο, είτε εντός των οικισμών είτε στο περιφερειακό τμήμα της περιοχής ,σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τον συνεργάτη του Δήμου, ώστε άμεσα να αποκαθίστανται οι βλάβες.

mechanical adv 2021

Συγκεκριμένα ,έχουν προχωρήσει ,και συνεχίζουν  να εκτελούνται, σε σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου, είτε αντικαθιστώντας είτε επιδιορθώνοντας φθαρμένο ηλεκτρολογικό υλικό ανά οικισμό, ενώ έχουν ήδη υποβληθεί δεκάδες αιτήματα προς τη ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών που αφορούν τα καλώδια του οδοφωτισμού.

apostolakis adv 2

Η Δημοτική Αρχή βρίσκεται διαρκώς στο πλάι των Λασιθιωτών ,μεριμνώντας για την ενίσχυση του Δήμου με προσωπικό, ώστε να εξασφαλίζεται διαρκής βελτίωση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble