Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Προτάσεις για εγγειοβελτιωτικά έργα

Οροπέδιο Λασιθίου: Προτάσεις για εγγειοβελτιωτικά έργα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου,  στο πλαίσιο των ενεργειών υποβολής προτάσεων εγγειοβελτιωτικών έργων, με έγγραφό του  προς τη Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, καταθέτει μια σειρά από προτάσεις για μελέτη και υλοποίηση.

Συγκεκριμένα, και μετά από την ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη της υπογραφής σύμβασης για την κατασκευή των αρδευτικών δικτύων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, η Δημοτική Αρχή προτείνει, λαμβάνοντας υπόψιν τις άμεσες ανάγκες για υποδομές άρδευσης του δυτικού κάμπου, αιτείται να ενταχθεί στο ‘’Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Αγροπεριβαλλοντικών Υποδομών’’ η Μελέτη και η κατασκευή λιμνοδεξαμενής στο δυτικό κάμπο του οροπεδίου Λασιθίου καθώς και των δικτύων της (περιοχές: Κάτω Μετόχι, Άγ.Χαράλαμπος, Πλάτη), έργο προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, η ανόρυξη δύο  γεωτρήσεων, έργο 400.000,  καθώς και ο καθαρισμός –  συντήρηση των αποστραγγιστικών δικτύων: ¨Λίνιες¨, που κατασκευάστηκαν επί Ενετών, σε όλη την έκταση του Οροπεδίου Λασιθίου ,ποσού 4.000.000 ευρώ .

mechanical adv 2021

Το έργο ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 10.400.000 ευρώ.

apostolakis adv 2

Η πρόταση της Δημοτικής Αρχής για ένταξη στο ’Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης Αγροπεριβαλλοντικών Υποδομών διά του Αντιδημάρχου, κ. Στρατάκη, θα αναπτύξει στο μέγιστο τις δυνατότητες του Οροπεδίου Λασιθίου αποφέροντας σημαντικά οφέλη, ισοτιμία, αλλά και πλεονεκτήματα στον –νευραλγικό – πρωτογενή τομέα.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble