ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Διαδικτυακά η παρουσίαση της πλατφόρμας agrolasithi.gr

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ψηφιακή πλατφόρμα υποστήριξης του αγροδιατροφικού τομέα και ενεργοποίησης eshop για κάθε παραγωγό χωρίς κόστος.

Αύριο Πέμπτη 21/1/2021 στις 5:00 μ.μ., η διαδικτυακή παρουσίαση της πλατφόρμας agrolasithi.gr

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

O Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου υλοποιεί εντατικά ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού με βασικούς πυλώνες την υποστήριξη της τοπικής οικονομίας και την εξωστρέφεια. Η πλατφόρμα agrolasithi.gr προβάλει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του τόπου μας και δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να προωθήσουν τα  προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα υποστηρίξει τους παραγωγούς και τις τοπικές επιχειρήσεις στον κλάδο της αγροδιατροφής και θα απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις παραγωγής του τόπου μας. Κάθε παραγωγός θα έχει πρόσβαση στο δικό του “ψηφιακό χώρο” στο agrolasithi.gr, δυνατότητα ανάρτησης προϊόντων, περιεχομένου όπως άρθρα, συνταγές, φωτογραφίες και video και θα μπορεί να δέχεται εύκολα παραγγελίες αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα ενός εύχρηστου διαδικτυακού καταστήματος eshop – marketplace.

Η πλατφόρμα θα παρουσιαστεί στις 21/1/2021 στις 17:00 στην ιστοσελίδα του Δήμου και στη διεύθυνση agrolasithi.gr. (Δηλώσεις συμμετοχής: https://agrolasithi.gr/forma.html)

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Πρόγραμμα της εκδήλωσης

17:00 – 17:15 Χαιρετισμός: Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

17:15 – 17:20 Η στρατηγική του Δήμου για την προώθηση του τόπου με άξονα την τεχνολογία, Γιάννης Στεφανάκης, Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου

17:20 – 17:50 Παρουσίαση της ψηφιακής στρατηγικής του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου – Οι ευκαιρίες για την τοπική ανάπτυξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων μέσα από το Agrolasithi.gr, Γιώργος Καραμανώλης, Co-founder & CTO/CIO, Crowdpolicy

17:50 – 18:30 Παρουσίαση της πλατφόρμας agrolasithi.gr – Καλές πρακτικές και παραδείγματα – Επόμενα Βήματα

18:30 – 19:00 Συζήτηση

Σχετικά άρθρα

Back to top button