ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ορκίστηκε νέος αντιδήμαρχος τουρισμού

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ανακοινώνει ότι, από σήμερα, Πέμπτη ,6 Αυγούστου, Αντιδήμαρχος Τουρισμού αναλαμβάνει ο Νικηφόρος Γερακάκης.

Σε μια κρίσιμη και νευραλγική περίοδο για τη Χώρα ,με τον Τουρισμό να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και σε απόλυτη προτεραιότητα , ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου ,Γιάννης Στεφανάκης, λόγω των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει σε έναν προορισμό που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, και αφουγκραζόμενος τις νέες απαιτήσεις που αναδύθηκαν, ορίζει άμισθο Αντιδήμαρχο στο σημαντικό χαρτοφυλάκιο Τουρισμού τον κ. Γερακάκη Νικηφόρο του Εμμανουήλ.

caffeine adv2020b

Ο κ. Γερακάκης Νικηφόρος, γνωστός επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης της Κρήτης, αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για την ανάδειξη της τουριστικής πτυχής του τόπου ,που αποτελεί σύμβολο για τη Μυθολογία καθώς συνιστά τη γη και τον οίκο του θεού της φιλοξενίας, Δία.

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, του εύχεται καλή και εποικοδομητική θητεία αλλά και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που κλήθηκε να αναλάβει στον πλέον τουριστικό Δήμο της Χώρας.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button