Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟρίστηκαν δύο νέοι αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Κρήτης

Ορίστηκαν δύο νέοι αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με απόφαση του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, ορίζονται δύο ακόμη θεματικοί αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ο περιφερειάρχης όρισε ως αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Απόδημου Ελληνισμού, τον Κώστα Φασουλάκη ο οποίος κατείχε την ίδια θέση και πριν τις εκλογές.

mechanical adv 2021

Επιπλέον, ως αντιπεριφέρειάρχη Οικονομικών, ο κ. Αρναουτάκης όρισε την Μαρία Μυλωνάκη-Χανιωτάκη, από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου.

apostolakis adv 2

Σημειώνεται ότι μετά την πρόσφατη τροποποίηση σχετικού άρθρου του Καλλικράτη, προβλέφθηκε η αύξηση των θεματικών αντιπεριφερειαρχών που μπορούν πλέον να προστεθούν στις περιφέρειες.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble