ΚΡΗΤΗ

Όλοι μαζί το Σάββατο (30/6) για τον ΑλέξανδροΤο ερχόμενο Σάββατο 30 Ιουνίου δίνουν όλοι ραντεβού σε ένα… πρατήριο καυσίμων, με σκοπό να ενισχύσουν τον αγώνα για τη στήριξη του Αλέξανδρου Αλεξάκη!

Ο Αλέξανδρος, ο χαμογελαστός αθλητής Motocross από την Άνω Βάθεια Επισκοπής, μετά το σοβαρότατο τραυματισμό με τη μηχανή του σε αγώνα, ξεπέρασε τις πρώτες κρίσιμες ημέρες και πρέπει να μεταφερθεί άμεσα σε κέντρο αποκατάστασης.

Όντας αγωνιστής στην πίστα αλλά και στη ζωή πλέον δίνει το δικό του προσωπικό αγώνα να ξανασταθεί στα πόδια του.

Με πολύ θετικότητα και ελπίδα για το καλύτερο για την υγεία του Αλέξανδρου οργανώνεται στο οικογενειακό τους Πρατήριο Υγρών καυσίμων SILK OIL Αλεξάκης στην Άνω Βάθεια Επισκοπής Πεδιάδος (3ο χλμ Καρτερού Επισκοπής) ημερήσια εκδήλωση πλυσίματος στην οποία φίλοι και συνεργάτες θα παρευρεθούν για να πλύνουν το αυτοκίνητο σας ή να σας το γεμίσουν βενζίνη.

Θα υπάρχει κέρασμα για όλο τον κόσμο και θα κληρωθούν επίσης και αρκετά δωράκια. Φυσικά τα συνολικά έσοδα θα διατεθούν για μέρος των εξόδων της διαδικασίας αποκατάστασης του τραυματισμού, και λέμε μέρος γιατί το κόστος είναι υπέρογκο για ένα μέσο άνθρωπο.
«Στηρίζουμε λοιπόν τον Αλέξανδρο, πλένουμε το αυτοκίνητο μας το Σάββατο 30/06 και προσευχόμαστε η εξέλιξη της αποκατάστασης να είναι σύντομη…», αναφέρει η σχετικη ανακοινωση

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close