ΚΡΗΤΗ

Οικονομική καταστροφή στον δήμο Αγίου Νικολάου! (video)Tρίβουν τα μάτια τους, μη πιστεύοντας τα νούμερα που βλέπουν, στον Δήμο Αγίου Νικολάου: Τα ταμεία έχουν αδειάσει επικίνδυνα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και σε αυτή την περίπτωση λένε την σκληρή αλήθεια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές δηλώσεις του κ. Ζερβού, στο περιθώριο της εκδήλωσης με τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο.

swell adv 2021

Η εικόνα για το πρώτο εξάμηνο του 2020 είναι αποκαρδιωτική, ειδικά όταν γίνει η σύγκριση με το – όχι και τόσο μακρινό – 2019. Σε ένα χρόνο άλλαξαν πολλά. Ήρθαν τα πάνω – κάτω.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ενώ πέρυσι μέχρι τις 30 Ιουνίου τα έσοδα του Δήμου ήταν περίπου 140.000 ευρώ, εφέτος είναι μόλις 4.500!

Όσο για τα τέλη από τις παραλίες, πέρυσι κινούνταν στις 250.000 ευρώ κι εφέτος κατρακύλησαν στις 6.500!

Η πλήρης καταστροφή

“Τα έσοδα των Δήμων που ζουν από τον τουρισμό θα έχουν τραγική κατάληξη” ήταν η παραδοχή του δημάρχου Αντώνη Ζερβού, που τόνισε ότι “πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν οι Δήμοι, όπως ενισχύονται οι επιχειρήσεις που περνάνε δύσκολες μέρες”.

Όσο οι Δήμοι θα συνεχίσουν να καταβαραθρώνονται, τόσο θα δυσκολεύονται ή και θα αδυνατούν να (εξ)υπηρετήσουν τον στόχο και τον σκοπό τους: να είναι στο πλευρό των πολιτών.

Ο επόμενος χειμώνας προμηνύεται εξαιρετικά δύσκολος, και η ανάγκη ενίσχυσης των κοινωνικών δομών είναι επιτακτική.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button