ΚΡΗΤΗ

Ανακαλύψτε τις φυσικές πισίνες του Αγίου Νικολάου (video)Με μια ηλιόλουστη καλημέρα και ένα ονειρικό μικρό  σποτ μόλις 16 δευτερολέπτων ο Δήμος Αγ. Νικολάου μας θύμισε ότι η ανατολική πλευρά της Κρήτης διαθέτει πολλές κρυφές ομορφιές!  Με αγωνία όλοι περιμένουν  να δουν  αν πάρει μπροστά η βαριά βιομηχανία της χωράς μας . Ο Τουρισμός.Η περιοχές της  Ελούντας και του Αγ. Νικολάου πρωτοπορούσαν σ΄ αυτόν  τον τομέα,  από την δεκαετία του 60.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι  απ΄τις ομορφότερες  γωνίες της Κρήτης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η μαγευτική λίμνη, η υπέροχη θέα, οι πεζόδρομοι, το τουριστικό, αλλά ταυτόχρονα παραδοσιακό του στυλ, τον κάνουν τον ιδανικό καλοκαιρινό προορισμό! Η ευρύτερη περιοχή, του Δήμου Αγίου Νικολάου, διαθέτει πολυάριθμες παραλίες. Μικρούς  όρμους , ατελείωτες αμμώδεις ακτές, κόλποι με κρυστάλλινα νερά, είναι μερικές από τις υδάτινες επιλογές σας.

Θαλάσσια σπορ, οργανωμένες πλαζ και ταβερνάκια δίπλα στο κύμα ικανοποιούν κάθε παραθεριστή. Σε συνδυασμό με την ασφάλεια που προσφέρεται λόγω του κλειστού κόλπου του Μιραμπέλλου, όλες οι παραλίες πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ αρκετές από αυτές έχουν βραβευτεί με τη «Γαλάζια Σημαία».

swell adv 2021

Όσο εντυπωσιακές  κι αν είναι οι ακτές του Αγίου Νικολάου, καλό θα είναι να εξερευνήσετε  τη γύρω  ορεινή περιοχή. Τα βουνά που οριοθετούν την περιοχή με τον κόλπο του Μιραμπέλου δημιουργούν ένα υπέροχο τοπίο. Με μικρά γραφικά χωριά και φιλόξενους ανθρώπους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

H Ελούντα, με τους διάσημους φιλοξενούμενους και την καθηλωτική φυσική ομορφιά θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Η Ελούντα, είναι  ένας μικρόκοσμος πολυτέλειας. Σταθερή επιλογή για προέδρους κρατών, πρωθυπουργούς, σεΐχηδες και VIPs, προσφέρει απλόχερα τα θέλγητρα μιας από τις ωραιότερες περιοχές της Κρήτης, την πολυτέλεια μοναδικών resorts με σέρβις υψηλών προδιαγραφών.

Γύρω από τον ιδιωτικό αυτό παράδεισο, το σκηνικό ,  στον Άγιο Νικόλαο είναι μυθικό: από τη μια η  λίμνη που ο θρύλος τη θέλει απύθμενη και από την άλλη η Σπιναλόγκα, η βραχονησίδα-μύθος, με το κάστρο που το σημάδεψε η ιστορία.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button