ΚΡΗΤΗ

Χανιά: Οι επισκέπτες θα αξιολογούν τις υπηρεσίες του Δήμου!

Προγραμματική σύμβαση που προβλέπει την εκπόνηση έρευνας με τίτλο «Διερεύνηση του προφίλ επισκεπτών από το εξωτερικό στη Δυτική Κρήτη, μέσω αερολιμένα Δασκαλογιάννης, βαθμός ικανοποίησης από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και προτεινόμενες βελτιώσεις αναβαθμίσεις» υπέγραψαν σήμερα, Δευτέρα, 17/08/2020, ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης και ο διευθυντής του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ), Δρ. Γεώργιος Μπαουράκης.

Σύμφωνα με τη σύμβαση, την οποία αναλαμβάνει να εκτελέσει το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων, θα διερευνηθεί η ταξιδιωτική συμπεριφορά, το προφίλ και οι προτιμήσεις των αλλοδαπών τουριστών που επισκέπτονται τον Δήμο Χανίων, την τουριστική περίοδο 2020.

caffeine adv2020b

Επίσης θα αξιολογηθεί ο βαθμός ικανοποίησής τους από τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων και την τήρηση των μέτρων και κανόνων πρόληψης εξάπλωσης του COVID-19 (κορονωϊού).

Έμφαση θα δοθεί και στη συγκριτική αξιολόγηση δεδομένων παρελθόντων ετών που κατέχει και διαχειρίζεται στο ΜΑΙΧ με στόχο την επίδραση της πανδημίας στο brand name της πόλης των Χανίων.

neratzoulis neo

«Είναι σημαντικό σε συνθήκες όπως αυτές που βιώνουμε, να έχουμε πρωτογενή δεδομένα προσβάσιμα σε όλους που θα αποτυπώνουν με αντικειμενικότητα και επιστημονική εγκυρότητα τη φυσιογνωμία των επισκεπτών μας, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας αλλά και τις αδυναμίες που καλούμαστε να διορθώσουμε», επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσόν των έξι χιλιάδων ευρώ (6.000 ευρώ) συνολικά και θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button