ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Οδοιπορικό στα έργα του ΕΣΠΑ στην Κρήτη με ξεναγό τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Η εικόνα της Κρήτης αλλάζει με τα αναπτυξιακά έργα που υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Προγράμματος «ΚΡΗΤΗ 2014-2020».

Η Περιφέρεια  Κρήτης επέλεξε να ενημερώσει   το ευρύ κοινό  με ένα πρωτότυπο τρόπο: Με ένα πενθήμερο οδοιπορικό (Road Trip) και «ξεναγό» στο συναρπαστικό αυτό ταξίδι  τον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη. Συνεπιβάτες του η Έφη Νταλάκα, ο Γιώργος Νταλάκας και η Ειρήνη Ζάχου.

“ΧΡΥΣΟΣ

Στο πλαίσιο του ταξιδιού, η ομάδα πέρασε από την Περιφέρεια Κρήτης όπου τους υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης. Η παρέα των τεσσάρων συνταξιδιωτών, θα διασχίσει οδικώς όλη τη Μεγαλόνησο, θα ανακαλύψει σπουδαία αναπτυξιακά έργα που υλοποιήθηκαν  και ολοκληρώθηκαν  και τα οποία αναμένεται να συμβάλουν  στην οικονομική ανάπτυξη  του νησιού, αλλά και στη βελτίωση της  ποιότητας ζωής των κατοίκων του.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης συζήτησε με τον Αντώνη Τσαπατάκη και τους συνοδοιπόρους του, για το νησί, τις πρώτες εντυπώσεις και τις απόψεις τους, πρόσφερε το φωτογραφικό άλμπουμ για την Κρήτη και τους ευχήθηκε καλή πορεία.

“IN_AND_OUT

Με αυτό το  Road Trip, η Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Κρήτης επιδιώκει να συστήσει στο ευρύ κοινό, ορισμένα από τα νέα, σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν στην Κρήτη  με πόρους του Περιφερειακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-2020 και να αναδείξει το ρόλο και τα αποτελέσματα της Πολιτικής Συνοχής στους πολίτες της Κρήτης και τους επισκέπτες της.

Η αναπτυξιακή προσπάθεια θα συνεχιστεί με  το νέο πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ 2021-2027», το οποίο θα διαθέσει στην Περιφέρεια 564,5 εκ. €.

Mechanical Solutions

Μάθετε περισσότερα στο: https://cretefuturevan.gr


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button