ΚΡΗΤΗ

O Υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στην ΚρήτηΟ Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου με ανεπίσημη επίσκεψη στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα βρεθεί αύριο το πρωί, προκειμένου να δώσει το παρών στην 90η Σύνοδο Πρυτάνεων και Προέδρων των Ελληνικών Πανεπιστημίων η οποία ξεκίνησε στις 13/3 και ολοκληρώνεται αύριο.Στο Κάστρο του Κούλε αναμένεται η αυριανή συνάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός δεν θα πραγματοποιήσει καμία επίσημη επίσκεψη καθώς αποκλειστικό αντικείμενο της επίσκεψής του είναι η συμμετοχή του στη 90η Σύνοδο των Πρυτάνεων.

Αναφορικά για την Σύνοδο Πρυτάνεων και Προέδρων των Ελληνικών ΠανεπιστημίωνΤο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Την 21η Σύνοδο Αντιπρυτάνεων Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, τη 10η Σύνοδο Αντιπρυτάνεων Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, την 75η Σύνοδο Αντιπρυτάνεων Έρευνας Προέδρων Επιτροπών Ερευνών και Διαχείρισης ΕΛΚΕ, την 6η Σύνοδο Αντιπρυτάνεων με αρμοδιότητες Φοιτητικής Μέριμνας και την 70η Συνάντηση Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ.
  • Συνάντηση Νομικών Υπηρεσιών και Υπευθύνων Προστασίας Δεδομένων, όπως επίσης και Συνάντηση Εταιρειών Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας των Πανεπιστημίων, ενώ στο πλαίσιο της Συνόδου θα πραγματοποιηθεί και η Συνάντηση Προϊσταμένων Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών.

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close