ΚΡΗΤΗ

Ο ΥΝΑΝΠ κος Γιάννης Πλακιωτάκης εγκαινίασε το Λιμενικό Τμήμα ΕλούνταςΤο νέο Λιμενικό Τμήμα στην Ελούντα εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης της θεσμικής οργάνωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και της ενίσχυσης του τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές και εξοπλισμούς που τόσο πολύ χρειάζεται για να φέρει σε πέρας αποτελεσματικά την αποστολή του.

Τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, άνδρες και γυναίκες, δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα για την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα, την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας, την προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος, την ασφάλεια του θαλάσσιου χώρου, την υποστήριξη της ελληνικής ναυτιλίας αλλά και για την προστασία των θαλασσίων συνόρων της πατρίδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απόλυτο σεβασμό στις διεθνείς και ευρωπαϊκές συνθήκες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Άγιος Νικόλαος δεν χρειάζεται μόνο ένα σύγχρονο Λιμενικό Τμήμα. Χρειάζεται πολλά περισσότερα προκειμένου να αποκτήσει την θέση που δικαιούται ως ένας πραγματικός πυλώνας προσέλκυσης και παροχής τουριστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στην Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Για τον λόγο υπάρχει μια στενή συνεργασία του Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Ζερβό που έχει διασφαλίσει χρηματοδότηση για τις μελέτες εξομοίωσης των χερσαίων ζωνών σε Ελούντα, Μίλατο και Σίσι.

Επίσης, με την υλοποίηση του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος Νέαρχος, που έχει προβλεφθεί στο πολύ πρόσφατο νομοθετικό πλαίσιο για τη νησιωτικότητα, προωθείται χρηματοδότηση για την ανάπλαση των χερσαίων ζωνών μέσω της υλοποίησης σειράς αναγκαίων λιμενικών έργων.

swell adv 2021

Το Λιμενικό Τμήμα της Ελούντας θα προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο και θα αποτελέσει στην ουσία ανά μηχανισμό που θα επιλύει προβλήματα και θα παρέχει δράσεις και υπηρεσίες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας στην περιοχή, τόσο για τον τοπικό πληθυσμό όσο και τους εκατομμύρια ταξιδιώτες που τον επισκέπτονται κάθε χρόνο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button