ΚΡΗΤΗ

Ο «Σύγχρονος Δήμος» για το θέμα της υποβάθμισης του Τελωνείου Αγίου Νικολάου

Αισθήματα έντονης ανησυχίας προκαλεί το δημοσίευμα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ για την ενδεχόμενη υποβάθμιση του Τελωνείου Αγίου Νικολάου. Ο νομός Λασιθίου είναι και πρέπει να παραμείνει αυτόνομος και όχι σταδιακά και σταθερά εξαρτώμενος από το Ηράκλειο.

Είναι αδιανόητο να συζητείται καν η υποβάθμιση του Τελωνείου της πλέον τουριστικής πόλης της Κρήτης. Η προσπάθεια της συνεχούς απογύμνωσης του Αγίου Νικολάου και του Λασιθίου γενικά, που εξυπηρετεί μνημονιακές πολιτικές και δήθεν εξοικονόμηση χρημάτων, υποκρύπτει προφανώς και άλλες σκοπιμότητες…

caffeine adv2020b

Η εξέλιξη αυτή οδηγεί σε απίστευτη ταλαιπωρία τους Λασιθιώτες και τους μετατρέπει σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Διατυπώνουμε ευθέως την αντίθεσή μας σε τέτοιους σχεδιασμούς που μας μετασχηματίζουν επί της ουσίας σε επαρχία του νομού Ηρακλείου σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στους άλλους νομούς της Κρήτης.

neratzoulis neo

Απαιτείται η δυναμική και ενιαία αντίδραση της κοινωνίας και η κινητοποίηση των θεσμικών παραγόντων. Περιμένουμε τους βουλευτές του νομού να αντιδράσουν και κυρίως τον κ. Πλακιωτάκη να αξιοποιήσει την υπουργική του θέση.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button