ΚΡΗΤΗ

Ο «Σύγχρονος Δήμος» για το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην προώθηση του Κέντρου αποκατάστασης της Νεάπολης. Και έχουν απόλυτο δίκηο να ανησυχούν και να διαμαρτύρονται οι διαχειριστές των κληροδοτημάτων. Το θέμα απασχόλησε την κοινωνία μας και έχουν γίνει άπειρες συναντήσεις, διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις. Τώρα, μόλις τρεις μέρες πριν απο τις εκλογές, ο κ Πλακιωτάκης θυμήθηκε το κέντρο και ανακοινώνει την υπογραφή της μελέτης σκοπιμότητας !!! Απο εκεί και μετά αρχίζουν οι παρεξηγήσεις και η παραπλάνηση.

Η μελέτη σκοπιμότητας αναφέρεται στην έγκριση να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια. Καλό και απαραίτητο βήμα αλλά μέχρι εκεί. Ερώτημα: Γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και άλλων;;;; Ευθύνες;;;

caffeine adv2020b

Τα επόμενα βήματα: Να προκηρυχθεί η μελέτη απο την περιφέρεια, να ολοκληρωθεί και να εγκριθεί η μελέτη. Στη συνέχεια και αφού ανοίξει το σχετικό πρόγρμμα στο ΣΕΣ (το νέο ΕΣΠΣΑ), θα υποβληθεί και εφόσον εγκριθεί θα ενταχθεί. Άρα είμαστε στην αρχή και τα περί ένταξης του έργου είναι για τους αφελείς!!!!

Χρειάζεται επομένως να παρακολουθείται η πορεία απο κοντά, ώστε να συντμηθούν οι προθεσμίες και να προλάβουμε τ την ένταξη του έργου.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button