ΚΡΗΤΗ

Ο «Σύγχρονος Δήμος» για το Κέντρο Αποκατάστασης ΝεάποληςΤελευταία ενημέρωση:

Μεγάλη καθυστέρηση παρατηρείται στην προώθηση του Κέντρου αποκατάστασης της Νεάπολης. Και έχουν απόλυτο δίκηο να ανησυχούν και να διαμαρτύρονται οι διαχειριστές των κληροδοτημάτων. Το θέμα απασχόλησε την κοινωνία μας και έχουν γίνει άπειρες συναντήσεις, διαβουλεύσεις και κινητοποιήσεις. Τώρα, μόλις τρεις μέρες πριν απο τις εκλογές, ο κ Πλακιωτάκης θυμήθηκε το κέντρο και ανακοινώνει την υπογραφή της μελέτης σκοπιμότητας !!! Απο εκεί και μετά αρχίζουν οι παρεξηγήσεις και η παραπλάνηση.

Η μελέτη σκοπιμότητας αναφέρεται στην έγκριση να προχωρήσουν τα επόμενα στάδια. Καλό και απαραίτητο βήμα αλλά μέχρι εκεί. Ερώτημα: Γιατί τόση μεγάλη καθυστέρηση παρά τις προσπάθειες της διοίκησης και άλλων;;;; Ευθύνες;;;

Τα επόμενα βήματα: Να προκηρυχθεί η μελέτη απο την περιφέρεια, να ολοκληρωθεί και να εγκριθεί η μελέτη. Στη συνέχεια και αφού ανοίξει το σχετικό πρόγρμμα στο ΣΕΣ (το νέο ΕΣΠΣΑ), θα υποβληθεί και εφόσον εγκριθεί θα ενταχθεί. Άρα είμαστε στην αρχή και τα περί ένταξης του έργου είναι για τους αφελείς!!!!

Χρειάζεται επομένως να παρακολουθείται η πορεία απο κοντά, ώστε να συντμηθούν οι προθεσμίες και να προλάβουμε τ την ένταξη του έργου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close