ΚΡΗΤΗ

Ο Πέτρος Ζερβάκης στο CNA.GR για τις ημέρες του ΔεκαπενταύγουστουΕχουν ήδη ξεκινήσει οι εντατικοί έλεγχοι από το τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου, ενόψει και του τριημέρου του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως είπε σχετικά στο Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.g, ο Διοικητής κος Πέτρος Ζερβάκης, η Υπηρεσία εστιάζει στις επικίνδυνες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναλυτικά το μήνυμα του κ. Ζερβάκη:

Τις ημέρες του δεκαπενταύγουστου το τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου θα βρίσκεται επί ποδός με ελέγχους καθ’ όλη την διάρκεια της μέρα και της νύχτας σε κομβικά σημεία της πόλης του Αγίου Νικολάου καθώς και σε ολόκληρο το δήμο.

swell adv 2021

Η κίνηση λόγω των ημερών είναι αρκετά αυξημένη και προσπαθούμε κάθε μέρα να έχουμε την πόλη υπό πλήρη έλεγχο ειδικά σε κεντρικά σημεία όπου παρατηρούνται και οι περισσότερες παραβάσεις με οχήματα που παρκάρουν σε λάθος σημεία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Το τελευταίο καιρό όμως παρατηρούμε αρκετές παραβάσεις με τραπεζάκια οι μηχανές οι οποίες είναι σταθμευμένες χωρίς να λειτουργούν από καταστηματάρχες προκειμένου να κρατήσουν ένα μικρό χώρο στην είσοδο των καταστημάτων τους.

Κυρίως όμως επικεντρωνόμαστε στην επικίνδυνες παραβάσεις του ΚΟΚ οι οποίες δημιουργούν και τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα όπως είναι η κατανάλωση αλκοόλ, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση κράνους και η ζώνη ασφαλείας, η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί τις ημέρες αυτές, να μην καταναλώνουν αλκοόλ, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να είναι πολύ προσεκτικοί στον τρόπο οδήγησης διότι ο Αύγουστος μας φέρνει αρκετούς φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν γνωρίζουν καλά την περιοχή και τους δρόμους μας.

Επιπλέον, οι οδηγοί να δίνουν στους πεζούς και στους αλλοδαπούς επισκέπτες της περιοχής μας που περπατάνε στο κέντρο της πόλης μας σταματώντας στις διαβάσεις πεζών. Είναι δείγμα πολιτισμού που συμβαίνει σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν θέλουμε τροχαία ατυχήματα αυτές τις ιερές ημέρες. Όλοι οι πολίτες να περάσουν ευχάριστα αυτές τις ημέρες με τις οικογένειές τους και να επιστρέψουν με ασφάλεια στα σπίτια τους.


Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button