Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟ Μανόλης Κλώντζας επισκέφθηκε την 7η ΥΠΕ Κρήτης

Ο Μανόλης Κλώντζας επισκέφθηκε την 7η ΥΠΕ Κρήτης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο γιατρός και υποψήφιος με τον ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό Λασιθίου Μανόλης Κλώντζας επισκέφτηκε την διοικήτρια της 7η ΥΠΕ Κρήτης κα Λένα Μπορμπουδάκη η οποία και τον ενημέρωσε σε θέματα υγείας του νομού.

Κατά τη συζήτηση που υπήρξε γόνιμη, εξέθεσε στην κα Διοικήτρια τα προβλήματα που αφορούν τα Δημόσια Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου και κατ΄ επέκταση τη δημόσια υγεία του πληθυσμού υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων μετά και την πανδημία. Ο κ. Κλώντζας επισήμανε πως η γεωγραφική ιδιαιτερότητα του νομού, ο αριθμός των Νοσοκομείων, οι ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας και τα χρονίζοντα προβλήματα απαιτούν ένα Ολοκληρωμένο Σχεδιασμό με στόχο την αναβάθμιση  των  παροχών υγείας στο νομό μας, με βασικό άξονα την ασφαλή λειτουργία των  Νοσοκομείων και του Κέντρου Υγείας  Οροπεδίου.

mechanical adv 2021

Αυτό απαιτεί εκτός των άλλων προσλήψεις προσωπικού, χρηματοδότηση, μισθολογική αναβάθμιση των εργαζομένων και  διαβούλευση με τους φορείς του νομού. Επίσης χορήγηση ευνοϊκών κινήτρων σε όσους επιθυμούν να υπηρετήσουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα του ακριτικού νομού και τα οποία πιθανόν να αποτρέπουν την επιλογή από τους ενδιαφερόμενους  παρά τις προθέσεις τους.

apostolakis adv 2

Οι όποιες προσπάθειες για λύσεις των προβλημάτων αν δεν ενταχθούν σε ένα Ολοκληρωμένο Σχεδιασμό με όραμα και ρεαλισμό, που θα αφορά όλα τα Νοσοκομεία από Σητεία έως Ιεράπετρα και από Άγιο Νικόλαο έως Νεάπολη και Οροπέδιο, θα είναι προσωρινές και τα προβλήματα θα επανέρχονται.

Η υγεία των κατοίκων είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και ως εκ τούτου εκτός από τον αναγκαίο  Σχεδιασμό  απαιτείται και πολιτική βούληση.

Μανόλης Κλώντζας

Πολιτευτής ΚΙΝ.ΑΛ. Νομού Λασιθίου

Γιατρός Ορθοπεδικός

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble