ΚΡΗΤΗ

Ο Κρητικός που διασχίζει όλη την Ελλάδα με ποδήλατο!Πενήντα ημέρες ποδηλασίας, διασχίζοντας όλη την Ελλάδα, συμπλήρωσε ο Χανιώτης ποδηλάτης Παναγιώτης Μπαλολάκης, που από τις 4 Μαΐου 2021 και αφετηρία το Παλιό Λιμάνι Χανίων, έκανε την αρχή ενός μοναδικού ποδηλατικού ταξιδιού σε όλη τη χώρα, έχοντας την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Χανίων, ο Παναγιώτης Μπαλολάκης συμπλήρωσε την 50ή ημέρα στο πετάλι, έχοντας φτάσει πλέον στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Χθες, Πέμπτη, διέσχισε τη διαδρομή Καστράκι-Μεγαλοχώρι-Φαρκαδόνα-Πηνειάδα-Κουτσόχερο-Μάνδρα-Λάρισα, της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, στα περισσότερα σημεία η υποδοχή από τις τοπικές αρχές είναι θερμή, ενώ τις προηγούμενες ημέρες ο Χανιώτης ποδηλάτης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, στα Τρίκαλα.

Το ποδηλατικό ταξίδι θα κρατήσει για περισσότερα από 7.000 χιλιόμετρα, διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, σε διάστημα 180 ημερών.

swell adv 2021

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ταξίδι, που στοχεύει να διατηρήσει ένα χαμηλό, σχεδόν μηδενικό, οικολογικό αποτύπωμα. Με την αξιοποίηση ενός ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς, ενός μικρού φωτοβολταϊκού για την απαραίτητη ενέργεια των συσκευών τηλεφωνίας, καταγραφής και διαμονή σε συνθήκες αυτόνομης κατασκήνωσης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Πηγή
ΑΠΕ

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button