ΚΡΗΤΗ

Ο Γιώργος Κοντάκης νέος πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης

Με καθαρή διαφορά 113 ψήφων επικράτησε του αντιπάλου του Παναγιώτη Τσακαλίδη στις Πρυτανικές εκλογές. Κύριο χαρακτηριστικό της εκλογικής διαδικασίας που έγινε ηλεκτρονικά ήταν η μειωμένη αποχή.

Στο σχήμα του κ. Γιώργου Κοντάκη συμμετέχουν οι: Γιώργος Κοσιώρης, Καθηγητής, τ. Πρόεδρος Τμήματος Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Δημήτρης Μυλωνάκης, Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Κοινωνικών Επιστημών, Μιχάλης Παυλίδης, Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Βιολογίας, και Κώστας Σπανουδάκης, Καθηγητής Τμήματος Φιλολογίας, Αντιπρύτανης ΠΚ.

caffeine adv2020b

Βασική επιδίωξη του κ. Κοντάκη, όπως επισημαίνει ο ίδιος είναι “η προάσπιση και περαιτέρω ενδυνάμωση του δημόσιου και ακαδημαϊκού πανεπιστημίου της γνώσης”, ενώ το τρίπτυχο των προτεραιοτήτων του πρυτανικού σχήματος του οποίου ηγείται είναι το υψηλό επίπεδο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, η υψηλής ποιότητας επιστημονική και τεχνολογική έρευνα και το υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκό και φυσικό περιβάλλον.

Τα αποτελέσματα των εκλογών:

neratzoulis neo

Κοντάκης Γεώργιος          269

Τσακαλίδης Παναγιώτης  156

Λευκό                                  8

Αποχή                                13

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button