ΚΡΗΤΗ

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης αναστέλλει την λειτουργία των πολιτικών του γραφείων στο ΛασίθιΜε απόφαση του Βουλευτή Λασιθίου και Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, στα πλαίσια των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των πολιτικών του γραφείων στο νομό Λασιθίου μέχρι την 25η Μαρτίου.

Σε αυτό το διάστημα, οι πολίτες μπορούν όμως να συνεχίσουν να επικοινωνούν με τους υπεύθυνους των γραφείων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Για τον Αγιο Νικόλαο με τον κ. Νίκο Δολαψάκη, στο 2841025040 και στη Σητεία με τον κ. Τζιώτη Απόστολο, στο 2843029700.

Με την ευκαιρία, συνιστούμε σε όλους τους πολίτες του νομού μας, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των επιστημόνων, προστατεύοντας την δική τους υγεία, αλλά και των συνανθρώπων μας.

swell adv 2021

Ας συμβάλουμε όλες και όλοι με την υπεύθυνη στάση μας, να ξεπεράσουμε και αυτή την δοκιμασία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button