Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟ Γιάννης Κουράκης στις συνεδριάσεις των Επιτροπών ECON- SEDEC της Ευρωπαϊκής Επιτροπής...

Ο Γιάννης Κουράκης στις συνεδριάσεις των Επιτροπών ECON- SEDEC της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Γιάννης Κουράκης, ως μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας της χώρας μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών, συμμετέχει στις Επιτροπές «Οικονομική Πολιτική – ECON» και «Κοινωνική πολιτική, εκπαίδευση, απασχόληση, έρευνα και πολιτισμός- SEDEC».

Οι επιτροπές οι οποίες συνεδρίασαν μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 και σήμερα Τετάρτη,  25 Νοεμβρίου 2020, ασχολήθηκαν με το σημαντικό προπαρασκευαστικό έργο που αναμένεται να συμβάλλει στην καλύτερη διαμόρφωση των Ευρωπαϊκών πολιτικών με επίκεντρο τους πολίτες.

mechanical adv 2021

Η επιτροπή ECON είναι αρμόδια μεταξύ άλλων για τις Δημόσιες επενδύσεις, για την Βιομηχανική πολιτική και Βιομηχανία 4.0, τη Διακυβέρνηση των στόχων βιώσιμης ανάπτυξης (ΣΒΑ) και τη Χρηματοδότηση και επενδύσεις σε τοπικό/περιφερειακό επίπεδο.

apostolakis adv 2

Η επιτροπή SEDEC είναι αρμόδια για την πολιτική για την απασχόληση, κοινωνική πολιτική και κοινωνική προστασία, την κινητικότητα, τις ίσες ευκαιρίες, την εκπαίδευση και κατάρτιση, το Ψηφιακό θεματολόγιο ,την κοινωνία της πληροφορίας της ΕΕ, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα, τη νεολαία και τον αθλητισμό.

Στόχος η απασχόληση και η κοινωνική συνοχή

Κατά την προηγούμενη περίοδο ο Γιάννης Κουράκης είχε πραγματοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις για τη τοπιοκεντρική ανάπτυξη, την αστική ανάπτυξη και τις επιπτώσεις στην Περιφέρεια Κρήτης από το BREXIT συμβάλλοντας στη διαμόρφωση πολιτικών σε ευρωπαϊκό επίπεδο που στηρίζουν την επίτευξη της ισόρροπης ανάπτυξης, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής.

Παρέμβαση Κουράκη για τις επιπτώσεις από την πανδημία

Το επόμενο διάστημα θα συμμετάσχει στη διερευνητική γνωμοδότηση με θέμα «Εμπειρίες και διδάγματα που αντλήθηκαν από τις περιφέρειες και τις πόλεις κατά τη διάρκεια της κρίσης της νόσου COVID-19».
Στη σχετική εισήγηση θα καταθέσει τις απόψεις του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οικονομίες των περιφερειών και των πόλεων καθώς και προτάσεις για την ενίσχυση της ανθεκτικότητα τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble