ΚΡΗΤΗ

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου εγκατέστησε σύστημα GPS στα οχήματά τουΣύστημα ηλεκτρονικού εντοπισμού GPS εγκατέστησε στα δημοτικά αυτοκίνητα που διαθέτει ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου που δίνει καθ’ όλη την διάρκεια του 24ωρου το στίγμα των οχημάτων, αυξάνοντας την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού που τα κινεί ιδιαίτερα τους δύσκολους χειμερινούς μήνες στον ορεινό δήμο.

Ταυτόχρονα με την εγκατάσταση-λειτουργία του σύγχρονου συστήματος εντοπισμού οχημάτων μέσω γεωγραφικού στίγματος σε όλα τα δημοτικά αυτοκίνητα ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση-συντήρηση του δημοτικού λεωφορείου (πλήρης βαφή, αντικατάσταση ελαστικών, νέες μοκέτες-κουρτίνες, λαμαρίνες οροφής, αντιμετώπιση προβλημάτων στεγανότητας) που θα προσφέρει με ασφάλεια τις υπηρεσίες του στους δημότες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Προχωρήσαμε στον εκσυγχρονισμό των οχημάτων του Δήμου μας με την εγκατάσταση GPS, αναβαθμίζοντας την πολιτική προστασία, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, την ασφάλεια στους δημότες μας αλλά και στους εργαζόμενους μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης.

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Στρατάκης επεσήμανε:  «Με το σύστημα GPS μπορούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή να γνωρίζουμε την θέση του κάθε οχήματος, την ταχύτητά του, τις φθορές του αλλά  και τις διαδρομές που καθημερινά εκτελεί. Με το ηλεκτρονικό σύστημα που τοποθετήθηκε και λειτουργεί ήδη με επιτυχία, αυξάνουμε το τομέα της ασφάλειας που αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα στο ορεινό μας δήμο, παράλληλα εξοικονομούμε πόρους και η οργάνωση γενικότερα είναι αποτελεσματικότερη για τις  υπηρεσίες, τους  εργαζόμενους και τους δημότες μας. Το σύστημα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και μας παρέχει «ζωντανή εικόνα» και στα κινητά τηλέφωνα, κάτι που σημαίνει ότι θα παρεμβαίνουμε σε πραγματικό χρόνο όποτε απαιτείται».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button