ΚΡΗΤΗ

Ενημέρωση από τον Δήμο Αγίου Νικολάου για φοιτητές και βρεφονηπιακούς σταθμούςΛόγω αύξησης των κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή, ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα παραμείνει κλειστός μέχρι την Τετάρτη 11/11/2020.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ενημερώνει τους φοιτητές που θα επιστρέψουν τις επόμενες μέρες στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, ότι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ραχήλ Παπαδοπούλου στο τηλέφωνο : 28413-40109 προκειμένου να πραγματοποιήσουν το τέστ ταχείας ανίχνευσης για τον κορονωϊό (rapid test).

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, ενημερώνει ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών Αγίου Νικολάου, Νεάπολης, Κριτσάς, καθώς την εβδομάδα που πέρασε οι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν στο τεστ  ταχείας ανίχνευσης για τον κορονωϊο (rapid test) και τα δείγματα που ελέγχθηκαν ήταν αρνητικά.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button