ΚΡΗΤΗ

Ο δήμος Αγίου Νικολάου θα διαθέσει mini bus για την εξυπηρέτηση του Ειδικού ΣχολείουΤην διάθεση mini bus προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αγίου Νικολάου στους περιπάτους  που πραγματοποιούν καθ΄όλη την διάρκεια του σχολικού έτους – με στόχο την κοινωνικοποίηση τους –   αποφάσισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την συνάντηση που είχε σήμερα με την κ. Δαούτη Ελευθερία, προισταμένη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και την κ. Κοκολάκη Ελένη κηδεμόνα.

Αναφερόμενος στην συγκεκριμένη συνάντηση καθώς και στα αιτήματα που τέθηκαν τόσο από την προισταμένη, όσο και από την εκπρόσωπο των γονέων,  εξέφρασε την πεποίθηση του, ότι δύναται να βρεθεί τρόπος για την ασφαλή μεταφορά των μαθητών στις δράσεις που το σχολικό συγκρότημα προγραμματίζει, μέσω των αυτοκινήτων που ήδη προ ετών παραχωρήθηκαν στο Δήμο μέσω των “Ολυμπιακών Ακινήτων”, ενώ σε συνεργασία με τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου (οδηγοί), αναμένεται να καταρτιστεί μηνιαίο πρόγραμμα που είναι εφικτό να υλοποιηθεί.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Εξ΄αλλου όπως έγινε γνωστό σε συνεργασία με τον πρόεδρο των Τουριστικών Καταλυμάτων Κρήτης κ. Βλατάκη, αναμένεται να οργανωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα (Φεβρουάριο)ημερήσια εκδρομή στο Ηράκλειο για τους μαθητές που φοιτούν στο Ειδικό Σχολείο.

Επιπλέον στην παραπάνω συνάντηση τέθηκε άτυπα το θέμα δημιουργίας Κ.Δ.Α.Π (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) για την φιλοξενία των παιδιών του Ειδικού σχολείου, προκειμένου να στηριχθούν τόσο τα ίδια όσο και οι οικογένειες τους, ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα,  παρά του ότι ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, εξέφρασε την πεποίθηση του για την τακτοποίηση του συγκεκριμένου θέματος κυρίως σε ότι αφορά την διασφάλιση χώρου για την στέγαση της δομής, δήλωσε την ανησυχία του, για την αδυναμία στελέχωσης της συγκεκριμένης δράσης, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να διαμορφωθεί ένα ειδικό πλαίσιο που θα διευκολύνει την λειτουργία αυτής της δομής.

swell adv 2021

Ο ίδιος επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να στηριχθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια, τόνισε ότι τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν στο εξής προς στην κατεύθυνση αυτή, θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένη στόχευση.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button