ΚΡΗΤΗ

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου συνδέει την πόλη με την σύγχρονη εποχή της επικοινωνίας

Με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίου Νικολάου στο διαδίκτυο, καθώς και την προώθηση διαδικτυακών εφαρμογών που θα αναβαθμίσουν συνολικά την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών του δήμου, σε πολίτες και ξένους επισκέπτες, ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα η παροχή δωρεάν internet σε κομβικά σημεία της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δωρεάν πρόσβαση στο internet, ξεκινά από το κέντρο της πόλης ενώ πολύ σύντομα θα επεκταθεί σε σημεία, τουριστικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε σχετική δήλωση του, μεταξύ άλλων ανέφερε:

» Στην σύγχρονη κοινωνία της επικοινωνίας θέλουμε να βοηθήσουμε τους δημότες μας να αποκτήσουν την δυνατότητα πρόσβασης στον παγκόσμιο κόσμο της πληροφορίας. Παράλληλα σκοπός μας είναι να ζωντανέψουμε τις πλατείες, τα λιμάνια και τα κεντρικά σημεία του Δήμου, ώστε να καταστούν -χώροι φιλόξενοι- για την νεολαία αλλά και για τους δεκάδες ξένους επισκέπτες μας.Την ερχόμενη εβδομάδα τίθεται σε εφαρμογή, όπως ο ίδιος ανέφερε, η λειτουργία » free wi fi», που ομολογουμένως έχει καθυστερήσει κυρίως λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Σκοπεύουμε -πρόσθεσε την φετινή χρονιά να επεκτείνουμε το συγκεκριμένο δίκτυο (παραλίες, Κιτροπλατεία, λιμάνι, παραλιακός, Αμμούδι, Λιμάνι, Λίμνη, Νεάπολη, Ελούντα) και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους, που αναμένεται να ενεργοποιηθούν άμεσα (Σίσι-Μίλατος)».

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close