ΚΡΗΤΗ

Ο δήμαρχος Ιεράπετρας και ο πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Ι. στο αλιευτικό καταφύγιοΤην παραλιακή πλατεία της Ιεράπετρας και το αλιευτικό καταφύγιο επισκέφθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, όπου και επιθεώρησαν από κοντά τις εργασίες που συντελέστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα (ελαιοχρωματισμοί, ανθοφυτεύσεις παρτεριών, εργασίες ηλεκτροφωτισμού κ.α.).

Ακολούθως, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας ενημέρωσε τον Δήμαρχο για τις εργασίες εκβάθυνσης στα λιμανάκια Μύρτου, Φερμών, Μακρύ Γιαλού, καθώς και στην παραλιακή προβλήτα της Ιεράπετρας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, για την τοποθέτηση αλυσίδων οριοθέτησης χώρου για τη στάθμευση των οχημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο, καθώς και για την τοποθέτηση μπαλονιών προσκρουστήρων στην πλύστρα, απαραίτητων για την ασφάλεια των σκαφών. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο αλιευτικό καταφύγιο της Ιεράπετρας, συζήτησαν με αλιείς και άκουσαν από κοντά τα προβλήματά τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: « Στόχος μας είναι με παρεμβάσεις και έργα να προχωρήσουμε στη  συνολική λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του λιμένα της Ιεράπετρας, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να ενισχύσουμε την προσέλκυση των επισκεπτών. Παράλληλα, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες των αλιέων, διευκολύνοντας την εργασία τους.

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ιεράπετρας σε συνεργασία με τις Yπηρεσίες του Δήμου, προχωράει σε μελέτες και σε έργα πνοής με στόχο την αλλαγή του παραλιακού μετώπου.

swell adv 2021

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, για την αμέριστη στήριξή του τόσο προς το πρόσωπό μου όσο και προς τις επιδιώξεις και τους στόχους του Λιμενικού Ταμείου».

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button