Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΝεάπολη: Συστέγαση Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ!

Νεάπολη: Συστέγαση Γυμνασίου, ΓΕΛ και ΕΠΑΛ!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Μετά το τέλος του τρέχοντος σχολικού έτους θα γίνει η μεταφορά του Γυμνασίου – ΓΕΛ στο ΕΠΑΛ Νεάπολης, αφού πρώτα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις στο ΕΠΑΛ για την ομαλή συστέγαση των τριών σχολείων.

Η παραπάνω απόφαση πάρθηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης (6/10) παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, αντιδημάρχων, φορέων εκπαίδευσης αλλά και γονέων, με αφορμή την έναρξη εργασιών για την αναβάθμιση και αποκατάσταση των φθορών του κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου/ΓΕΛ.

mechanical adv 2021

Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Ζερβός,δήλωσε ότι τόσο το συγκεκριμένο έργο, όσο και η σχολική στέγη συνολικά, αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για την δημοτική αρχή.

apostolakis adv 2

Όπως εξήγησε, υπάρχουν ήδη όλες οι απαιτούμενες εγκρίσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ τον Νοέμβριο του 2020 αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση του έργου : “Ενεργειακή αναβάθμιση και αποκατάσταση φθορών κτιριακού συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Νεάπολης”. Επίσης ενημερώνοντας ότι χρονολογικά από τον Ιανουάριο του 2021, θα είναι δυνατή η έναρξη των εργασιών, ανέφερε ότι το ποσό της χρηματοδότησης είναι απόλυτα εξασφαλισμένο από ίδιους πόρους του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι κατά την συνεδρίαση, ορίστηκε επιτροπή συντονισμού, αποτελούμενη από τους τρεις Δ/ντες των Σχολείων : κ. Κουτάντο Ιωάννη Δ/ντη ΕΠΑΛ, κ. Χαβάκη Γεώργιο Δ/ντη Γυμνασίου και κ. Κωστάκη Μαρία Δ/ντρια ΓΕΛ Νεάπολης, τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Μαυρή Αντώνη και τον πρόεδρο της Σ.Ε.Δ.Ε.Δ.Α.Ν κ. Ορφανάκη Βασίλη.

Όπως έγινε γνωστό, η επίβλεψη των ενεργειών θα γίνεται από το αρμόδιο τμήμα της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble