Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΝεάπολη | Πρόταση να γίνουν γυναικείες οι φυλακές

Νεάπολη | Πρόταση να γίνουν γυναικείες οι φυλακές

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την πρόταση να μετατραπεί το υπάρχον σωφρονιστικό κατάστημα της Νεάπολης, σε κατάστημα γυναικών από όλη την Κρήτη, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, έκαναν φορείς του Λασιθίου, σήμερα, προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντεγκληματική Πολιτική, Λευτέρη Οικονόμου και την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, που πραγματοποίησαν επίσκεψη στην περιοχή, συνοδευόμενοι από τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Όπως δήλωσε η κ. Νικολάου, η πρόταση θα εξεταστεί, ενώ συμπλήρωσε ότι με την ολοκλήρωση του νέου σωφρονιστικού καταστήματος στη Νεάπολη, τόσο αυτό που λειτουργεί σήμερα, όσο και αυτό της Νέας Αλικαρνασσού, θα εξακολουθούν να λειτουργούν, χωρίς την πίεση που δέχονται μέχρι σήμερα, καθώς στο νέο κατάστημα, που θα ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2022, θα μετακινηθούν οι κρατούμενοι που εκτίουν την ποινή τους σε καταστήματα τα οποία λειτουργούν πέραν των ορίων χωρητικότητάς τους.

mechanical adv 2021

Ο κ. Οικονόμου και η κ. Νικολάου είχαν επαφές στην Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, αλλά και με δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας, ανταλλάσσοντας απόψεις σε θέματα που άπτονται, όπως είπε ο κ. Οικονόμου, της καλύτερης δυνατής αστυνόμευσης στην περιοχή, με επίκεντρο την τουριστική περίοδο.

apostolakis adv 2

«Με δεδομένο ότι πολύ σύντομα θα ανοίξει η τουριστική περίοδος, όπου ελπίζουμε όλα να πάνε καλά, ο σχεδιασμός είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο καλύτερα γίνεται τις υπηρεσίες μας, προκειμένου οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς η ασφάλεια αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιλογή προορισμού» σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική, αναφέρθηκε και στην προσπάθεια, όπως τόνισε, το τελευταίο διάστημα να ενισχυθεί το έμψυχο δυναμικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, αναφερόμενος και στην λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης.

«Είμαστε πολύ κοντά στη λειτουργία του ΑΤ Νεάπολης, ενώ ήδη έχει έρθει το πρώτο προσωπικό για να καλύψει τις βασικές ανάγκες. Οι εντολές είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής να προχωρήσει γρήγορα στις αναγκαίες διαδικασίες» ανέφερε ο κ. Οικονόμου, ο οποίος εξήγησε ότι σε συντονισμό με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, θα επιχειρήσουν να προχωρήσουν γρήγορα τις διαδικασίες ολοκλήρωσης των προϋποθέσεων για την παραχώρηση από τον Δήμο προς την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, οικοπέδου στο οποίο θα στεγαστούν οι αστυνομικές υπηρεσίες.

kartsakis 8

(Στη φωτογραφία: Οι κ. Νικολάου, Οικονόμου και Πλακιωτάκης, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου, Γιώργο Καρτσάκη)

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble