Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΝεάπολη | Ολοκληρώνεται το «Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου»

Νεάπολη | Ολοκληρώνεται το «Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου»

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Για την πορεία του έργου «Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Λασιθίου» στη Νεάπολη, ενημερώθηκε κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο της Εδρας Λασιθίου, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

«Ο υπουργός εξέφρασε τον ενδιαφέρον του και επεσήμανε τη σημασία του έργου για την περιοχή και την Κρήτη γενικότερα. Η ανάδοχος εταιρεία μελετητών, απέστειλε πρόσφατα την αρχιτεκτονική μελέτη και την τεχνική περιγραφή προς έλεγχο και τυχόν διορθώσεις, ενώ παράλληλα προχωρούν οι διαδικασίες για την κατάθεση του φακέλου έγκρισης παρέκκλισης όρων δόμησης στην πολεοδομία Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

Ενα σημαντικό για την περιοχή έργο προχωρά, και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους. Το Σωματείο Φίλων του Παιδιού Κρήτης για την δωρεά του που άνοιξε τον δρόμο για την υλοποίηση του οράματος, την 7η ΥΠΕ, την Περιφέρεια Κρήτης, για τη συνεργασία και την βοήθεια. Ιδιαίτερη μνεία στον βουλευτή και  υπουργό Ναυτιλίας και Νησιώτικης Πολιτικής κ. Πλακιωτάκη, που διαχρονικά και συστηματικά εργάζεται για την προώθηση και υλοποίηση του έργου.

apostolakis adv 2

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε να προχωρήσει η προκήρυξη της κατασκευής του έργου και πιστεύουμε ότι σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να το ανακοινώσουμε».

neapolh

neapolh 1

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble